Προχωράει για Μπακασέτα ο Ολυμπιακός

Το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τάσο Μπακασέτα φαίνεται πως θα πάρει και πιο... επίσημη μορφή αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές τους με τον Πανιώνιο και η περίπτωση φαίνεται να προχωράει.
Πηγή: sdna.gr
Προχωράει για Μπακασέτα ο Ολυμπιακός

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν φέτος ένας από τους καλύτερους της Super League, σε μια σεζόν που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο όλη την ποιότητά του. Φυσικά, οι εμφανίσεις του στη Νέα Σμύρνη προκάλεσαν τα βλέμματα όλων των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός που ωστόσο φαίνεται να βρίσκεται στην... pole position για την απόκτησή του είναι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μέχρι τώρα απλώς έντονο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» παίρνει σιγά σιγά... σάρκα και οστά, αφού έχουν γίνει ήδη οι πρώτες κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για έναν από τους ταλαντούχους Έλληνες του πρωταθλήματος, ακολουθώντας έτσι και την τακτική που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια στο να προσπαθεί να αποκτά ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά. Μετά τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει, όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα προχωρήσει και πλέον αναμένονται οι επόμενες εξελίξεις στο προσεχές διάστημα.

Άλλωστε για τον παίκτη έχει την καλύτερη άποψη και ο Μάρκο Σίλβα ο οποίος άλλωστε είναι υποχρεωμένος να έχει από τώρα στην άκρη του μυαλού του τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο...

Διαβάστε ακόμη...