Διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Πιάτσα

Έκλεισε και τυπικά το κεφάλαιο του Ρομπέρτο Πιάτσα για τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση του συλλόγου του Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί τον Ιταλό τεχνικό ο οποίος έβαλε την υπογραφή του κάτω από το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο.
Πηγή: sentragoal.gr
Διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Πιάτσα

Η αντίστροφη μέτρηση για το διαζύγιο είχε ξεκινήσει από τις αρχές του Γενάρη όταν έγινε γνωστό πως ο Πιάτσα συμφώνησε με το Κατάρ. Ηταν μία περίοδος που ο Πιάτσα είχε δεχτεί κριτική μετά την ήττα από την Κηφισιά στον τελευταίο αγώνα του Α΄γύρου αλλά εκ των υστέρων η ομάδα έκανε εντυπωσιακή πορεία και μέχρι και τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον Ρομπέρτο Πιάτσα για την άψογη συνεργασία, ωστόσο οι υποχρεώσεις που έχει με την Εθνκή Κατάρ καθιστούν αδύνατη την συνέχιση της συνεργασίας με τον σύλλογο μας. Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη και του Ιταλού τεχνικού, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, προέκυψε κοινή διάθεση από τις δυο πλευρές για μελλοντική συνεργασία. Η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εκφράζει την ικανοποίηση της για τον τρόπο που δούλεψε τη φετινή σεζόν ο Ρομπέρτο Πιάτσα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Διαβάστε ακόμη...