Αποβάλλουν την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα;

Κάτι που έμοιαζε δεδομένο, πλέον οριστικοποιήθηκε από τα πιο επίσημα χείλη!
Πηγή: inpaok.com
Αποβάλλουν την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα;

Η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, επιλέγοντας αυτό που θεωρεί εκείνη καλύτερο για το -ευρωπαϊκό- μέλλον της!

«H διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο Eurocup», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Βασίλισσας.

Η ΑΕΚ... γύρισε την πλάτη στο Champions League της FIBA η οποία τώρα ζητά από την ΕΟΚ την αποβολή της Ένωσης από το πρωτάθλημα γιατί διαφορετικά η παγκόσμια ομοσπονδία θα τιμωρήσει την Ελλάδα με αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από όλες τις διοργανώσεις!

Βασιλακόπουλος «Η FIBA πιέζει, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, όπως το ενδεχόμενο αποκλεισμού της ΑΕΚ από το ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: «Η ΑΕΚ και οι εκπρόσωποί της γνωρίζουν πολύ καλά, επειδή συμμετείχαν σε συναντήσεις για το Champions League στις οποίες εγώ δεν μετείχα, ποιες είναι οι θέσεις της FIBA για τις ομάδες που θα αποφασίσουν να λάβουν μέρος στο Eurocup. Η ΕΟΚ δεν έλαβε καμία απόφαση, η Ελληνική Ομοσπονδία δεν εκβίασε κανέναν, αντίθετα η FIBA είναι αυτή που πιέζει την EOK, τη θέτει προ των ευθυνών της.

Το ελληνικό μπάσκετ θα κληθεί να λάβει μια απόφαση: Από τη μια η συμμετοχή της Εθνικής μας στις διεθνείς διοργανώσεις κι από την άλλη η συμμετοχή της ΑΕΚ στο Eurocup. Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα, που αφορά πλέον και τον ΕΣΑΚΕ. Ας αναλάβουν λοιπόν όλοι τις ευθύνες τους. Θέλω να επαναλάβω πως η ΑΕΚ συμμετείχε σε συναντήσεις για το Champions League, στις οποίες η FIBA είχε ξεκαθαρίσει τη θέση και τη στάση της. Κανείς δεν δικαιούται σήμερα να λέει πως δεν γνώριζε».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...