Σοκ με Τζανδάρη!

Από sport-fm.gr: Απίστευτα άτυχος ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της προπόνησης(!) και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.
Πηγή: sport-fm.gr
Σοκ με Τζανδάρη!

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Φάνη Τζανδάρη. Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης(!) του Πανιωνίου, ο 23χρονος τραυματίστηκε και τα μαντάτα είναι τα χειρότερα δυνατά...

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε από τον γιατρό του Ιστορικού, Χρήστο Δάρα, έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και έξω μηνίσκου!

Κάτι που... πρακτικά σημαίνει πως ο Έλληνας αμυντικός μέσος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, έχοντας να ανέβει πλέον έναν... Γολγοθά!

Τις προσεχείς ημέρες, ο Τζανδάρης αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου κι εν συνεχεία να ξεκινήσει η αποκατάσταση της σοβαρής ζημιάς. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης αγωνιζόταν από τον περασμένο Ιανουάριο δανεικός στον Πανιώνιο (9 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα) κι ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...