«Πάρτε την ομάδα στις πλάτες σας, δείξτε νεύρο και πάθος»

Από metrosport.gr: Συνεχείς και επί καθημερινής βάσεως είναι οι παραινέσεις – συστάσεις των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, προς τους παίκτες για τα ματς με Αστερα, Ολυμπιακό.
Πηγή: metrosport.gr
«Πάρτε την ομάδα στις πλάτες σας, δείξτε νεύρο και πάθος»

Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου δεν είναι άλλος από να τους βοηθήσουν στο ψυχολογικό κομμάτι προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αγώνων που ακολουθούν.

Αρχικά με τον Αστέρα στην Τούμπα και στην συνέχεια με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Είναι ενδεικτικό το γεγονός, πως κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τα οκτώ συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι μία πολύ κακή πορεία (για όσους ακόμη δεν το έχουν αντιληφθεί και εθελοτυφλούν) η οποία πρέπει άμεσα να διορθωθεί. Και αυτό θα γίνει μόνο με νίκες. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ (πρόεδρος, προπονητής, συνεργάτες του, team manager) αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναικό. Και τους επισημαίνουν:

«Είχατε αντανακλαστικά στην Λεωφόρο και αποθέματα δυνάμεων πετυχαίνοντας μία μίνι ανατροπή. Πρέπει όμως να πεισμώσετε περισσότερο». Επισημαίνουν ακόμη στους παίκτες: «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση. Εσείς πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Μέσα στο γήπεδο βγάλτε νεύρο, δείξτε πάθος, από εσάς εξαρτάται η πρόοδος της ομάδας. Οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε τον Αστέρα στην Τούμπα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα δεν επιτρέπεται». Ακόμη τονίζουν: «Πάρτε την ομάδα στις πλάτες σας. Ο κόσμος περιμένει πολλά, αρκετά τον έχουμε πικράνει».

Επιπλέον έγιναν και συστάσεις προς τους τραυματίες (γενικώς) που κάνουν και αποθεραπεία: «Έχετε κι εσείς το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί για τους τραυματισμούς. Οφείλετε ως επαγγελματίες να ενημερώνετε εγκαίρως για την παραμικρή ενόχληση αισθανθείτε, για να προλάβουμε τα χειρότερα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...