Ο Σάντος στην ταινία του ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Πλήθος προσωπικοτήτων από όλους τους χώρους έχουν «παρελάσει» απο τα γυρίσματα της ταινίας του Νίκου Τριανταφυλλίδη για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε αυτές κι ο Φερνάντο Σάντος.
Πηγή: inpaok.com
Ο Σάντος στην ταινία του ΠΑΟΚ!

Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου υποδέχθηκε τον σκηνοθέτη της ταινίας στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, απ' όπου και διαμένει, προκειμένου να συμμετάσχει στην ταινία-ντοκιμαντέρ, αφιερωμένη στην ενενηντάχρονη ιστορία του συλλόγου.

Μπορεί να μην κατέκτησε καποιο τίτλο με τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές, που κάθισαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον.

Μαζί του ο Δικέφαλος έφτασε, έπειτα από πολλά χρόνια, εξαιρετικά κοντα στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, τη σεζόν 2009-10, αλλά και στα προκριματικά του Champions League, παίζοντας ένα άκρως αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε, ότι στα γυρίσματα της ταινίας έχουν πάρει μέρος περισσότεροι από 130 άνθρωποι, από αθλητές και παράγοντες του ΠΑΟΚ, έως σημαίνουσες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία της ομάδας.

Το δημιούργημα του Νικόλα Τριανταφυλλίδη θα παρουσιαστεί στο κοινό στα μέσα του Απρίλη.

Διαβάστε ακόμη...