Ο παραγκωνισμός του Κάτσε που προβληματίζει, ιδού οι αριθμοί

Από metrosport.gr: Οι αριθμοί στο ποδόσφαιρο μιλάνε από μόνοι τους. Δείτε πώς ο Κάτσε που δεν έβγαινε από το χορτάρι, έχει καταντήσει παγκίτης
Πηγή: metrosport.gr
Ο παραγκωνισμός του Κάτσε που προβληματίζει, ιδού οι αριθμοί

 Από τα υψηλά στα χαμηλά. Ένας ποδοσφαιριστής που πέρυσι δεν έβγαινε από την ενδεκάδα, φέτος βρίσκεται παραγκωνισμένος. Ο λόγος για τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος σε 42 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 23 συμμετοχές, εκ των οποίων τα 19 μόλις έχει πάρει φανέλα βασικού, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα.

Παράλληλα, ο διεθνής Αλβανός μέσος σε 23 ματς πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί στα 12, από τα οποία τα 9 ξεκίνησε βασικός, με τον Δικέφαλο να έχει σημειώσει 15 τέρματα, έχει δεχτεί 5 και με συγκομιδή 2 ήττες, 2 ισοπαλίες και 5 νίκες.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε ο Κάτσε πέρυσι με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη σε 51 παιχνίδια αγωνίστηκε σε 39 αναμετρήσεις, εκ των οποίων τα 38 βασικός, ενώ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα 4 φορές.

Ο Ιγκόρ Τούντορ από την πρώτη μέρα του στην ομάδα, δεν φαίνεται να τον υπολογίζει, με τρανταχτό παράδειγμα, όταν τραυματίστηκε ο Γκόικο Τσίμιροτ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη (0-0) στην Τούμπα στις 22 Αυγούστου,( ένας τραυματισμός που τον άφησε στα πιτς τρεις μήνες), ούτε τότε ο Κροάτης δεν του έδωσε τον απαραίτητο και απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής που θα άξιζε.

Ένα γεγονός που προβληματίζει κι όχι άδικα τον Κάτσε που το δείχνει έμπρακτα, καθώς δεν έχει κάτσει να μπει σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2017. Ρόλο θα παίξει και η συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Γαλλίας, με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Τις προηγούμενες χρονιές δείτε τι έκανε:

2012-13 41 συμμετοχές, 38 βασικός, 1 γκολ

2013-14 30 συμμετοχές, 28 βασικός 1 γκολ

2014-15 39 συμμοτχές, 38 βασικός 4 γκολ

2015-16 23 συμμετοχές, 19 βασικός 0 γκολ

Διαβάστε ακόμη...