ΠΑΟΚ: «Θέλουμε φιλοξενία... Καραϊσκάκη στην Τούμπα»

Απο gazzetta.gr Πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/2) η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να ζητούν από τους Θεσσαλονικείς φιλοξενία... Καραϊσκάκη. Ανοιχτό για Μαρινάκη στην Τούμπα.
Πηγή: gazzetta.gr
ΠΑΟΚ: «Θέλουμε φιλοξενία... Καραϊσκάκη στην Τούμπα»

Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε το σήμερα (23/2). Αποφασίσθηκε η παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο της Τούμπας να είναι πολύ μεγάλη καθώς το ματς κρίθηκε υψηλής επικινδυνότητας. Οι αστυνομικοί θα βρίσκονται στην Τούμπα περίπου τέσσερις ώρες πριν τη σέντρα του κρίσιμου αγώνα. Η αποστολή των Πειραιωτών θα φιλοξενηθεί σε μία σουίτα του γηπέδου της Τούμπας, ενώ τέλος αποφασίστηκε ότι στο γήπεδο θα βρεθούν και αθλητικοί εισαγγελείς.

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να τύχει η αποστολή την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. «Όπως σας φιλοξενήσαμε στο πρόσφατο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, θέλουμε να έχουμε κι εμείς την ίδια φιλοξενία στην Τούμπα».

Ανοιχτό για Μαρινάκη στην Τούμπα

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ απέφυγε να ρωτήσει την πλευρά του Ολυμπιακού αν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το βάρος στο ματς με την Άντερλεχτ. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πρόσωπα και πράγματα μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε ακόμη...