Στη Σλοβακία ο Δεληγιαννίδης!

Από inpaok.com: Στη Σλοβακία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.
Πηγή: inpaok.com
Στη Σλοβακία ο Δεληγιαννίδης!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Κ20 των «ασπρόμαυρων» θα προπονηθεί τις επόμενες ημέρες με την Ζέμπλιν, έτσι ώστε οι ιθύνοντες της ομάδας να αποφασίσουν αν θα τον αποκτήσουν με μορφή δανεισμού.

Άξιο αναφοράς είναι πως αυτό έγινε έπειτα από απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο του 19χρονου και αποφάσισε να σταλεί δανεικός για να πάρει εμπειρίες και να... ψηθεί,

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο εξωτερικό και πιστεύει πως οι εμπειρίες που θα αποκομίσει θα του φανούν χρήσιμες στην μελλοντική του καριέρα.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το 2012 ερχόμενος από την ακαδημία των «Μπέμπηδων». Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές προετοιμασίες της ανδρικής ομάδας, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17, Κ18 και Κ19.

Τη φετινή σεζόν, πραγματοποίησε δύο συμμετοχές με την ανδρική ομάδα των «ασπρόμαυρων», η πρώτη ήταν στις 27/8 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρόντμπι, ενώ η δεύτερη στις 17/12 στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στην ομώνυμη πόλη.

Διαβάστε ακόμη...