Αποκαλύψεις Άρνεσεν για το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Φρανκ Άρνεσεν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανική εφημερίδα, όπου αναφέρθηκε στο διάστημα που δούλεψε στον ΠΑΟΚ αλλά και για το διαζύγιο που επήλθε πριν από λίγες μέρες.
Πηγή: thessports.gr
Αποκαλύψεις Άρνεσεν για το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ

«Η ομάδα κι εγώ είχαμε διαφορετική φιλοσοφία, από την αρχή το είχα αυτό στο μυαλό μου, για αυτό, ναι μεν υπέγραψα συμβόλαιο 3 ετών, αλλά με οψιόν να φύγω σε ένα χρόνο, εάν δεν ταιριάζουμε. Μετά, και οι δυο πλευρές, το καταλάβαμε αυτό» είπε αρχικά ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Οπότε είπα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου: «ας το τελειώσουμε, έλα ας το τελεςιώσουμε, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα χωρίσουμε...».

«Φυσικά έκανα και λάθη στον ΠΑΟΚ, αλλά ειλικρινά ξέρω τι μπορώ να κάνω, κι αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Και στο Αμβούργο δέχθηκα άσχημες κριτικές. Ωστόσο βλέπω ότι στο Αμβούργο υπάρχουν ακόμα οι Άντλερ, Ιλίσεβιτς, Ρούντνεβς, παίκτες που είχα φέρει εγώ. Αυτό κάτι λέει».

Για τον Ρούντνεβς: «ήθελα πάρα πολύ να τον φέρω στον ΠΑΟΚ αλλά ο Ρούντι μου είπε: Φρανκ, αγαπάω το Αμβούργο, δε θέλω να φύγω από εκεί, θέλω να παλέψω για τη θέση μου. Εμείς στεναχωρηθήκαμε πολύ, αλλά τότε για τον Ρούντι ήταν η σωστή απόφαση».

Για το αν σκέφτεται να σταματήσει: «όχι με τίποτα, είμαι ακόμα ζεστός, θέλω να δουλέψω, είμαι για όλες τις προτάσεις ανοιχτός. Ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Δεν θα κάνω στο μέλλον τα πάντα αλλά θα δεχτώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν».

Διαβάστε ακόμη...