Διαιτητές κατά ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις αποβολές έχει βιώσει ο ΠΑΟΚ στους πέντε τελευταίους αγώνες του στη Super League σε ένα ρεσιτάλ τραβηγμένων πειθαρχικών αποφάσεων εναντίον του.
Πηγή: inpaok.com
Διαιτητές κατά ΠΑΟΚ!

Αυτό, που συμβαίνει τις τελευταίες αγωνιστικές στα παιχνίδια του Δικεφάλου, πραγματικά, δεν έχει προηγούμενο, αφού στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του έχει αντικρίσει τέσσερις κόκκινες κάρτες, δύο απευθείας και δύο με δεύτερη κίτρινη! Τη στιγμή, μάλιστα, που αντίστοιχα, αλλά κι ακόμη πιο επικίνδυνα μαρκαρίσματα των αντιπάλων του μένουν ατιμώρητα.

Η αρχή έγινε στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Γιάχο, στο 83ο λεπτό, για παράβαση πάνω στον Σιμόες, ενώ ο παίκτης της «Ένωσης» ήταν αυτός, που τραβούσε παρατεταμένα τον Βούλγαρο, τον οποίο έπαιζαν, εμφανώς, αντιαθλητικά σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Παρενεβλήθη η «ήσυχη» 20η αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα, που κύλισε χωρίς απώλειες, για να έρθει η 21η κόντρα στον Ολυμπιακό με διπλή αποβολή για τον ΠΑΟΚ, αλλά και δεύτερη φορά, που βρήκε απέναντι του διαιτητή με... κλειστά τα μάτια σε φάσεις, που πραγματοποιήθηκαν εις βάρος του.

Αυτός, που είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Δημητρόπουλο για μαρκάρισμα, στο 66', ενώ αντίθετα οι περιπτώσεις της αγκωνιάς του Μιλιβόγιεβιτς πάνω στον Έλληνα αμυντικό του Δικεφάλου και του εν ψυχρώ χτυπήματος του Μποτία πάνω στον Μπερμπάτοφ, στο 59′, πέρασαν εντελώς ατιμώρητες! Το μόνο, που τιμωρήθηκε ήταν το μαρκάρισμα του Ζντιέλαρ, στο 70', με δεύτερη κίτρινη για να αγωνισθεί κι ο Ολυμπιακός με δέκα παίκτες.

Συνέχεια είχε η αποβολή του Μιγκέλ Βίτορ με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Θάνο, στο 92', της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Super League. Τη στιγμή, που αγνοήθηκε από το Θάνο παρατεταμένο αντικανονικό μαρκάρισμα του Μπαρτολίνι πάνω στον Μπερμπάτοφ σε εκτέλεση κόρνερ, στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κι ανατροπή του Βίτορ στην περιοχή των «κυανόλευκων» στο δεύτερο.

Το ρεσιτάλ αποβολών εναντίον του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, προς το παρόν τουλάχιστον, την 23η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όταν ο Χαρίσης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του, στο 91΄. Αντίθετα, σε ένα ακόμη αγώνα ο αντίπαλος του Δικεφάλου αντιμετωπίσθηκε σκανδαλωδώς επιεικέστερα, αφού ο Κομίνης θα έπρεπε να έχει αποβάλει τον Μπεργκ, πολύ νωρίτερα, για χέρι και τάκλιν από πίσω στον Μαλεζά, αλλά και τους Κουτρουμπής για φτύσιμο στον Μυστακίδη και Μαμούτε για κουτουλιά στον Πέλκα!

Να σημειωθεί, ότι ο ΠΑΟΚ μετρά, ήδη, πέντε αποβολές από την αρχή του πρωταθλήματος, οι δύο από τις οποίες προήλθαν με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ έχει δεχθεί και 68 κίτρινες κάρτες με μέσο όρο τρεις ανά αγώνα!

Διαβάστε ακόμη...