Η επανεμφάνιση Ανδρέου!

Την επανεμφάνισή του στην ΠΑΟΚτσήδικη καθημερινότητα πραγματοποίησε, μετά από αρκετό καιρό, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου με αφορμή την παρουσία του στη γιορτή του Ερασιτέχνη στο «PAOK Sports Arena».
Πηγή: inpaok.com
Η επανεμφάνιση Ανδρέου!

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του τμήματος βόλεϊ βρέθηκε στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο «Παλατάκι» για την κοπή της βασιλόπιτας, η οποία συνδυάστηκε με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον άνθρωπο, υπό την προεδρεία του οποίου η ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου κατέκτησε, πέρσι, το πρώτο πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του, παρά τα όσα εκτυλίχθηκαν το καλοκαίρι. Θυμίζουμε, ότι ο. κ. Ανδρέου είχε πέσει θύμα τροχαίου στα Σκόπια κι έτσι δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή του στο σχεδιασμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Επιπλέον, είχε υποβάλει την παραίτησή του από το ΤΑΠ, τον περασμένο Οκτώβρη, για λόγους υγείας, ενώ αποχώρησε, οριστικά, από το «ασπρόμαυρο» βόλεϊ, το Δεκέμβριο, δίνοντας τη «σκυτάλη» στον νέο πρόεδρο, Αντώνη Τσαλόπουλο. Παρά ταύτα, συνεχίζει να παραμένει στη θέση του Β' Αντιπροέδρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...