«Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας»

Από sdna.gr: Δικό τους τρόπαιο έχασε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γιάννη Καλμαζίδη που εξήγησε στο SDNA τους λόγους που η ομάδα του ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Λιγκ Καπ. 
Πηγή: sdna.gr
«Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας»

Ο τελικός του Λιγκ Καπ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως από το παράδεισο στην κόλαση για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 2-0 σετ του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν σε 2-2 ενώ οι νταμπλούχοι έφτασαν και στο ματς μπολ στο τάι μπρέικ (14-10), χάνοντας τελικά το τρόπαιο με 3-2 σετ.

Ο τεχνικός της ομάδας του «δικεφάλου» μιλώντας στο SDNA σημείωσε για το πως έζησε τον αγώνα: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δε μπορώ να πω ότι το Λιγκ Καπ ήταν ο πρώτος στόχος μας μέσα στη χρονιά. Σίγουρα το θέλαμε όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ήμασταν μπροστά στα δύο πρώτα σετ. Ήμασταν πολύ φρέσκιοι, πολύ αποφασιστικοί. Ίσως η κούραση έπαιξε ρόλο για την ανατροπή του Ολυμπιακού. Χθες ταλαιπωρηθήκαμε λίγο παραπάνω, παίξαμε πιο αργά και πιο σκληρό παιχνίδι, αλλά ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και σήμερα. Όταν είσαι στο 14-10 στο τάι μπρέικ δεν πρέπει να χάσεις το παιχνίδι. Ήρθαν τα πάνω κάτω και χάσαμε».

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 14-10 στο τάι μπρέικ, πιστεύοντας ότι έχει το τρόπαιο στα χέρια του, με τον δικέφαλο να χάνει πέντε συνολικά ματς μπολ στο πέμπτο σετ: «Εκεί πιστέψαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Μόλις ο Ολυμπιακός πήρε 1-2 πόντους μπήκε και η αμφιβολία και ο φόβος. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πολύ κακοί σύμμαχοι στον αθλητισμό. Μετά όλα άλλαξαν και δε μπορούσαμε να πάρουμε μια αλλαγή σε ένα σερβίς, όχι τα πιο καλά σερβίς του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Αλλά βλέπουμε μπροστά, δεν πειράζει».

Η απογοήτευση είναι μεγάλη για την ομάδα του ΠΑΟΚ, που πρέπει να κοιτάξει μπροστά αφού υπάρχει η αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό για το κύπελλο: «Την Τρίτη υπάρχει ένα παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό εκτός έδρας. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας. Το είπα και στους παίκτες μου πριν. Αν έπρεπε να διαλέξω αυτό θα ήταν το παιχνίδι που θα ήθελα να κερδίσουμε».

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του με τον Έλληνα τεχνικό να σημειώνει: «Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα απ 'οτι έχει παίξει μέχρι στιγμής. Αυτό μόνο μπορώ να πω»

Διαβάστε ακόμη...