STOP στη μεταγραφολογία!

Από inpaok.gr: Τις τελευταίες ημέρες κυκολοφορούν διάφορα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης παικτών, προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ του, ενόψει της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.gr
STOP στη μεταγραφολογία!

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται αναφορά και με ονόματα πιθανών στόχων, με αποτέλεσμα να δίνεται η εντύπωση, ότι ο Δικέφαλος προτίθεται να προχωρήσει άμεσα σε μεταγραφικές κινήσεις.

 

Από ό,τι φαίνεται πάντως, όλα αυτά είναι απλώς σενάρια, αφού στην ΚΑΕ δηλώνουν άγνοια για όσα γράφονται και μάλιστα δηλώνουν, πως στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για μεταγραφές.

 

Πάντως, κι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μπορεί να σταθεί αρωγός για την πραγματοποίηση μεταγραφών, είναι απόλυτα απασχολημένος με τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, πράγμα που δεν ευνοεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν και στην ΚΑΕ τονίζουν, ότι ουδέποτε έχει τεθεί ζήτημα ενίσχυσης.

Κατά τα άλλα, η ομάδα συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι», με τα προβλήματα να παραμένουν, αφού ο Κώστας Βασιλειάδης έχει τεθεί οριστικά νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τους «πράσινους», ενώ αμφίβολη είναι κι η συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίο ταλαιπωρείται από ιογενή γανστρεντερίτιδα

Διαβάστε ακόμη...