Απρόθυμος ο Σαββίδης

Από inpaok.com: Απρόθυμος να βρεθεί την Κυριακή στην Αθήνα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό δείχνει ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: inpaok.com
Απρόθυμος ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε τους δυο προηγούμενους εκτός έδρας της ομάδας στην Αθήνα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αλλά είναι πολύ πιθανό να μην βρεθεί στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι φανερά επηρεασμένος από όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Είναι λογικό να επηρέασαν την ψυχολογία του, τόσο τα συνθήματα όσο και τα γεγονότα που καταγράφηκαν έξω από την Τούμπα κατά την αποχώρηση του.

Παράλληλα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα απουσιάσει και από την γιορτή που διοργανώνει ο Α. Σ. ΠΑΟΚ, την Κυριακή το πρωί στο PAOK SPORTS ARENA για την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου. Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι επίσημα προσκεκλημένος από την διοίκηση του Α. Σ. ΠΑΟΚ.

Βέβαια τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί και την τελευταία στιγμή να πάρει την απόφαση (έστω και απροειδοποίητα) να βρεθεί τόσο στην εκδήλωση του Α. Σ. ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής, όσο και στην «Λεωφόρο» το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Διαβάστε ακόμη...