Αρνητικό ρεκόρ πρωταθλήματος στα δίποντα

Από paokrevolution.net: Διαβάστε όλα τα στατιστικά στοιχεία που μαρτυρούν την "μαύρη τρύπα" του ΠΑΟΚ σήμερα στην Ρόδο.
Πηγή: paokrevolution.net
Αρνητικό ρεκόρ πρωταθλήματος στα δίποντα

*Ο ΠΑΟΚ «μάτωνε» στην επίθεση και ειδικά στα δίποντα ήταν απογοητευτικός. Σημείωσε μάλιστα νέο αρνητικό ρεκόρ περιόδου συνολικά στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τα έξι μόλις εύστοχα δίποντα που είχε καθώς το προηγούμενο ήταν εκείνο των οχτώ που σημείωσε το Λαύριο στο παιχνίδι του κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

*Ο ΠΑΟΚ απέφυγε οριακά και το αρνητικό ρεκόρ σε ποσοστό στα δίποντα αφού είχε 6/24 δηλαδή 25% ενώ η χειρότερη επίδοση είναι εκείνη του Λαυρίου στο ΣΕΦ (8/34 και 23,52%).

*Στον αντίποδα τα οχτώ επιθετικά ριμπάουντ που είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ, αποτελούν ισοφάριση της καλύτερης εκτός έδρας επίδοσης του. Τόσα είχε στα ματς με την ΑΕΚ και τον Άρη.

*Πάντως ο ΠΑΟΚ με βάση τουλάχιστον τους αριθμούς, έκανε το δεύτερο χειρότερο φετινό του παιχνίδι. Είχε 48 βαθμούς στο ομαδικό ranking, έναν περισσότερο από τον αντίστοιχο αριθμό που είχε στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Σε ατομικό επίπεδο...

*Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τα πέντε ριμπάουντ που είχε σήμερα, ξεπέρασε τα 500 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

*Ακόμη ο έμπειρος φόργουορντ ευστοχώντας σε ένα τρίποντο, έφτασε τα 61 με τον ΠΑΟΚ και «έπιασε» στη 19ή θέση της ιστορίας της ομάδας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα τους Φράνκι Κινγκ και Βλάντο Σκεπάνοβιτς ενώ ξεπέρασε τους Ίβιτσα Γιούρκοβιτς και Ντι Τζέι Κούπερ.

*Ο Μαργαρίτης δεν ξέφυγε από τον κανόνα της αστοχίας του ΠΑΟΚ (1/6 σουτ εντός παιδιάς) αλλά πέραν των πέντε ριμπάουντ του, είχε και πέντε ασίστ που αποτελούν ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας του αφού τόσες είχε και στον 3ο ημιτελικό των περσινών πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

*Με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε στο Βενετόκλειο, ο Μιλένκο Τέπιτς ξεπέρασε τα 200 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

*Τα 200 εύστοχα δίποντα έφτασε ο Ούρος Ντούβνιακ έχοντας 1/3.

*Ο 16ος ξένος και συνολικά 40ός παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό εύστοχων βολών, έγινε ο Ουίλ Χάτσερ.

Διαβάστε ακόμη...