«Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν ούτε προπόνηση με τον ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και άφησε αιχμές για το επίπεδο ορισμένων από τους παίκτες του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
«Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν ούτε προπόνηση με τον ΠΑΟΚ» (audio)

Ιδιαίτερα αιχμηρός εναντίον των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε μιλώντας στο Metropolis 95.5 ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου, Γιώργος Τουρσουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ευθύνη για τα χρήματα που σπαταλήθηκαν είναι καθαρά του ΠΑΟΚ. Ο Άρνεσεν μπορεί να θέλει να δώσει 200 χιλιάδες ευρώ στον κάθε Τουρσουνίδη, όμως, η ευθύνη ανήκει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Επικρατεί μια ανακατωσούρα, ένα μπάχαλο στον ΠΑΟΚ. Είδαν το χρήμα και το σκορπούν αλόγιστα. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ομάδα και η εικόνα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ήταν φως φανάρι πως θα γίνει αυτό που έγινε. Έβλεπα ότι δεν υπάρχει αντίδραση. Οι παίκτες που έχει δεν έχουν καταλάβει που αγωνίζονται και όσο σκληρό κι αν ακούγεται πολλοί από αυτούς δεν αξίζει όχι να παίζουν, ούτε προπόνηση να κάνουν με τον ΠΑΟΚ. Δεν το λέω για τις εντυπώσεις. Όταν η ομάδα παρουσιάζει αυτήν την εικόνα και αυτό το πρόσωπο είναι το λιγότερο που μπορώ να πω».

Για τον Τούντορ: «Δεν έχει δώσει τίποτα στην ομάδα. Μπορώ να πω ότι την έχει μπερδέψει κιόλας. Το κλίμα δεν είναι το ιδανικότερο στα αποδυτήρια και αυτό έχει αντίκτυπο. Ένα μεγάλο λάθος που το κάνει επαναλαμβανόμενα είναι ότι έχει μπερδέψει τους παίκτες. Δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο, κορμό και αυτό έχει αντίκτυπο και στα αποτελέσματα.

Το μόνο εύκολο είναι να πούμε να φύγει ο προπονητής. Και μετά; Ίσως να έρθει κάποιος που να σώσει την παρτίδα στο τέλος ανεβάζοντας την ψυχολογία των παικτών και δίνοντας κάποιο παραπάνω ερέθισμα. Γι' αυτό το λόγο ναι. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται κάθε έξι μήνες να διώχνουμε τους προπονητές. Δεν είμαι υπέρ του Τούντορ. Δεν συμφωνώ με τη λειτουργία του στην ομάδα, αλλά από την άλλη δεν αποτελεί λύση συνέχεια να φεύγει ο προπονητής».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...