«Υποκινούμενοι αυτοί που βρίζουν τον Σαββίδη»

Από thessports.gr: Για τα όσα «ακούει» τις τελευταίες μέρες ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Μανδρίνος.
Πηγή: thessports.gr
«Υποκινούμενοι αυτοί που βρίζουν τον Σαββίδη»

Ο πρώην διοικητικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως αυτές οι αντιδράσεις είναι υποκινούμενες από κάποιους που θέλουν να μπουν στο pay roll του μεγαλομετόχου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Την έχω εκφράσει τη γνώμη μου και στο παρελθόν όταν ανακοινώθηκε η είσοδος του Βεζυρτζή, για τον οποίο είχα πει ότι το έργο του θα πετύχει μονάχα αν του δοθούν αρμοδιότητες. Πιστεύω ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα αφήσει τη δουλειά του για να συμμετέχει στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να έχει τη δικαιοδοσία να λαμβάνει αποφάσεις. Είναι στο χέρι του Ιβάν να καταλάβει τι έφταιγε. Πρέπει να έχει πιο άμεση ενημέρωση, όχι μονάχα από τους αντιπροσώπους του στην ΠΑΕ, αλλά και από ανθρώπους που ξέρουν τι συμβαίνει και πρέπει να είναι κάποιου επιπέδου. Εκτός από τον εκπρόσωπο του ΑΣ και τους αντιπροσώπους του μεγαλομετόχου δεν υπάρχει κάποιος άλλος από την οικογένεια του ΠΑΟΚ στο δ.σ. της ΠΑΕ».

Όσο για τις ύβρεις κατά Σαββίδη: «Οι προσωπικές ύβρεις στο πρόσωπο του Σαββίδη από τη στιγμή που δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος μου δείχνουν από την εμπειρία μου στο παρελθόν πως πρέπει να είναι υποκινούμενες από άτομα που είτε επιζητούν τη συμμετοχή στο pay roll της εταιρείας, είτε έχουν κάποια συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα».

Διαβάστε ακόμη...