Ανενεργός μέχρι να φύγει

Από novasports.gr: Παρελθόν θα αποτελέσει ο Φρανκ Άρνεσεν από τον ΠΑΟΚ τον προσεχή Μάρτιο, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και μέχρι τότε θα παραμείνει ανενεργός.
Πηγή: novasports.gr
Ανενεργός μέχρι να φύγει

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Φρανκ Άρνεσεν από τον ΠΑΟΚ τον προσεχή Μάρτιο, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και μέχρι τότε θα παραμείνει ανενεργός. Ο Δανός τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά θα είναι ο πρώτος, που θα «πληρώσει το μάρμαρο» για την εφετινή πορεία της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ο Ιγκόρ Τούντορ, αν δεν καταφέρει στα προσεχή ματς, να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Άρνεσεν φέρεται να έχει τονίσει στο περιβάλλον του, πως δε γνωρίζει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, ενώ τις τελευταίες ημέρες δεν έχει δώσει το «παρών» στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιβάν Σαββίδης δε φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του Άρνεσεν και οι αρμοδιότητές του θα περάσουν τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος θα προσπαθήσει τις προσεχείς ημέρες να αναστρέψει το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με στόχο να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και εκεί και να διεκδικηθεί η δεύτερη θέση. Παράλληλα, η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, παραμένει πρώτος στόχος των «ασπρόμαυρων» για την εφετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...