Διάταξη Κοντονή για να «εκπίπτουν» όσοι έχουν παραπεμπτικά βουλεύματα

Από sport-fm.gr: Ο Σταύρος Κοντονής θα συμπεριλάβει στο προς ψήφιση αθλητικό νομοσχέδιο μια διάταξη που θα προβλέπει έκπτωση από τα αξιώματά τους για όσους έχουν στην πλάτη τους παραπεμπτικά βουλεύματα.
Πηγή: sport-fm.gr
Διάταξη Κοντονή για να «εκπίπτουν» όσοι έχουν παραπεμπτικά βουλεύματα

Τα «παραθυράκια» στην ελληνική νομοθεσία επιτρέπουν σε παράγοντες να διατηρούν τα αξιώματά τους αν δεν υπάρχουν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις. Ο Σταύρος Κοντονής ετοιμάζει την απάντησή του, με στόχο να «ξηλώσει» εκείνους που φέρονται να είναι μπλεγμένοι σε παράνομες δραστηριότητες χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση σε βάρος τους.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο υφυπουργός Αθλητισμού στο αθλητικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα συμπεριλάβει διάταξη με τον όρο «Καλλικράτης», που προβλέπει την έκπτωση από τα αξιώματά τους για όσους υπάρχει παραπομπή για κακούργημα με αμετάκλητο βούλευμα. Το επίμαχο άρθρο θα αφορά στους παράγοντες ΕΠΟ, Super League και ΠΑΕ, που δεν θα μπορούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν έχουν μια παραπομπή για κακούργημα.

Διαβάστε ακόμη...