Όσα λένε οι αριθμοί για το ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Από novasports.gr: Η διαφορά των οκτώ βαθμών (34-26), από μόνη της φέρνει πιο μπροστά τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο παραγωγικότητας, που έχει πετύχει 31 τέρματα έναντι 18 του γηραιού. Ο δικέφαλος είναι και περισσότερο εύστοχος από τον αντίπαλό του, αφού χρειάζεται 7.3 τελικές προσπάθειες για να σκοράρει σε σχέση με τις 8.8 του Ηρακλή.
Πηγή: novasports.gr
Όσα λένε οι αριθμοί για το ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Διαφορά βέβαια, που ισοσκελίζεται στην άμυνα από τον Ηρακλή, ο οποίος έχει κατ' αρχάς δεχθεί δύο γκολ λιγότερα (22-24) ενώ για να πετύχει κάποιος γκολ κόντρα στους κυανόλευκους, θα πρέπει να φτιάξει 10.4 τελικές έναντι 7.9 των αντιπάλων του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, εμφανίζεται (και είναι) περισσότερο δημιουργικός, με 18 έναντι 12 ασίστ, ενώ η μεγάλη διαφορά στις πάσες που αλλάζουν μέσο όρο ανά παιχνίδι (98.4-59) «φωτίζει» την εικόνα που αναμένεται να έχει βραδινό ματς.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου πάντως, εμφανίζεται πιο προσεκτική από την αντίπαλό της, κάνοντας κατά μέσο όρο τέσσερα περίπου λάθη λιγότερα ανά παιχνίδι (46.2-49.9) ενώ παρά τη μικρότερη κατοχή μπάλας για τον Ηρακλή, οι δύο ομάδες κάνουν τον ίδιο αριθμό φάουλ (310-312).

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τις κάρτες, μεγάλη διαφορά δεν υπάρχει, αφού ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί 60 κίτρινες ενώ ο Ηρακλής 64, με τις αποβολές να είναι μοιρασμένες (3-3).

Διαβάστε ακόμη...