Έξαλλος με τη διαιτησία ο Σαββίδης

Από inpaok.com: Την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο, που αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ από τη διαιτησία, εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης στη συνάντησή του με τα μέλη της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Πηγή: inpaok.com
Έξαλλος με τη διαιτησία ο Σαββίδης

Μετά τα τελευταία... κρούσματα στα εκτός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όσον αφορά τη συμπεριφορά των διαιτητών, αλλά και των βοηθών τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν άντεξε κι εξέφρασε την εξαιρετικά έντονη δυσαρέσκειά του στη συνάντηση της Παρασκευής (12/2) με αφορμή τις προετοιμασίες για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 90 χρόνων ζωής του Δικεφάλου.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίσθηκε έξαλλος με τους «άρχοντες» των αναμετρήσεων κόντρα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, αφού το ιδιαίτερα σκληρό έως κι αντιαθλητικό παίξιμο των αντιπάλων του ΠΑΟΚ έμεινε ατιμώρητο. Αντίθετα, οι «ασπρόμαυροι» πλήρωσαν με απώλειες παικτών για λιγότερο σοβαρές περιπτώσεις μαρκαρισμάτων.

Γενικότερα, η αντιμετώπιση, που τυγχάνει η ομάδα, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε διαιτητικό επίπεδο είναι κάτι, που προβληματίζει έντονα τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Εκτός, όμως, από το κομμάτι διαιτησία, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και στην εικόνα της ομάδας από την οποία είναι απογοητευμένος και στενοχωρημένος, αφού δεν βλέπει τα αποτελέσματα, που θέλει.

Συνειδητοποιεί ότι τα χρήματα, που βάζει, δεν πιάνουν τόπο και τα αποτελέσματα της επένδυσής του δεν φαίνονται στο... χορτάρι κι αυτό του έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση, αλλά και προβληματισμό.

Είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι θα πρέπει το βάρος να πέσει και σε άλλους παράγοντες, πέρα από τα χρήματα.

Διαβάστε ακόμη...