Δεν πάει Σύρο ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Σοβαρές αντιδράσεις προκάλεσε στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ η απόφαση της ομοσπονδίας και της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου που συνδιοργανώνει το Final Four του Λιγκ Καπ.
Πηγή: inpaok.com
Δεν πάει Σύρο ο ΠΑΟΚ!

Ενώ αρχικά υπήρχε η δέσμευση των διοργανωτών για να καλύψει τα αεροπορικά εισιτήρια εισιτήρια τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ηρακλή για να ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα και στη συνέχεια με πλοίο να φτάσουν στην Σύρο, υπήρξε η ενημέρωση ότι καλύπτουν εισιτήρια τρένου.

Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ (και του Ηρακλή) θα πρέπει να ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη χαράματα Πέμπτης για να φτάσει κατάκοπη το βράδυ της ίδιας μέρας (χρησιμοποιώντας μετά το τρένο και πλοίο) στην Σύρο και την επόμενη μέρα, να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στον ημιτελικό, σύμφωνα με την κλήρωση.

Το θέμα συζητήθηκε μεταξύ των επιτελών του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και του Α. Σ. ΠΑΟΚ που ενημέρωσαν τους διοργανωτές ότι σε περίπτωση που δεν καλυφθούν τα αεροπορικά εισιτήρια (με αυτή την προϋπόθεση ανατέθηκε η διοργάνωση στην Σύρο), προτίθενται να μην ταξιδέψουν για την Σύρο και να μην συμμετέχουν στην διοργάνωση. Ανάλογη στάση κρατά και ο Ηρακλής για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Το ταξίδι με το τρένο θα ταλαιπωρήσει αφάνταστα την ομάδα που αμέσως μετά το Final Four της Σύρου, έχει μια σειρά πολύ σημαντικών αγώνων για το πρωτάθλημα.

Το Σάββατο αναμένεται να γίνουν οι τελικές ζυμώσεις και σε περίπτωση που οι διοργανωτές δεν αλλάξουν στάση, είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει κι επίσημα την απόσυρση του από την διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμη...