«Εχει πρόβλημα στη θέση δέκα ο Μπερμπάτοφ»

Από metrosport.gr: Για την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, το προσεχές ντέρμπι της Τούμπας, αλλά και τη γενικότερη εικόνα του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Σάκης Τσιώλης.
Πηγή: metrosport.gr
«Εχει πρόβλημα στη θέση δέκα ο Μπερμπάτοφ»

Αρχικά για το παιχνίδι, αλλά και τον Μπερμπάτοφ είπε:

«Το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ του έδωσε την πρόκριση, στο δεύτερο ημίχρονο το διαχειρίστηκε πολύ καλά και λειτούργησε καλά ανασταλτικά. Είχε όμως κάποια θέματα στο παιχνίδι του. Παίζοντας στη θέση «δέκα» ο Μπερμπάτοφ έχει προβλήματα στην ανάπτυξη ο ΠΑΟΚ, για να πάρει την πρώτη μπάλα και να δημιουργήσει. Θυσιάζεται ο Πέλκας και βγαίνει αριστερά κάτι που δεν το έχει. Επίσης δεν καταλαβαίνω την αλλαγή που γίνεται με τον Αθανασιάδη και το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την μπάλα. Θα την πάρει μόνο από τον Μακ. Στο Καραϊσκάκη με το που βγήκε, έχασε πολλή από τη δύναμή του μπροστά. Αν πιέσεις δηλαδή τον Μακ κόβεις την τροφοδότηση του ΠΑΟΚ και τον κάνει προβλέψιμο».

Για την μη αξιοποίηση του Μπερμπάτοφ:
«Θα περάσει ο Μπερμπάτοφ από τη χώρα μας και θα έχουμε κακή εντύπωση. Πρέπει να του δώσουμε τη δυνατότητα να παίζει περισσότερο στην περιοχή. Αδικήθηκε γιατί δεν υπάρχει ο Περέιρα, ο πλέι-μέικερ για να βγάλει κάθετες πάσες, σε ένα 4-3-1-2. Με έναν καλό επιτελικό θα ήταν πιο χρήσιμος. Ίσως δεν αρκεί πρέπει να ετοιμάσεις και την υπόλοιπη ομάδα πάνω του. Παίζει στη θέση δέκα αλλά είναι δύσκολο, χθες για παράδειγμα δεν μπορούσε να μαρκάρει τον Σιώπη».

Για την κόντρα Χατζηισαΐα-Βέλλιου την Κυριακή , αλλά και τους τραυματισμούς του ΠΑΟΚ:
«Στο Καραϊσκάκη ο Χατζηισαΐας ήταν καταπληκτικός και δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ σε μια... ευάλωτη θέση βρίσκει έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή για τον κεντρικό του άξονα. Ο Βέλλιος κινείται, δεν είναι στατικός, έχει πολύ καλή κίνηση και θα είναι και στο χώρο του Βίτορ. Οι τραυματισμοί βγαίνουν μέσα από την προετοιμασία και την προπόνηση, αλλά δεν ξέρω πώς διαχειρίζεται την εβδομάδα ο προπονητής. Υπάρχουν πολλά τεστ για να δεις τι κόπωση υπάρχει. Πολλοί τραυματισμοί έχουν να κάνουν και με τη ζωή των ποδοσφαιριστών, αλλά δεν πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες».

Διαβάστε ακόμη...