Μασούρας για Χατζηισαΐα: «Δεν υπάρχει καλύτερος στη θέση του…»

Από metrosport.gr: Στο «Metropolis 95.5»φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μασούρας και μίλησε για τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τον Χατζηισαΐα , ενώ έκανε και το σχόλιό του για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: metrosport.gr
Μασούρας για Χατζηισαΐα: «Δεν υπάρχει καλύτερος στη θέση του…»

Για τη δήλωση του Ουζουνίδη πως πέρασε η πιο τυχερή ομάδα, σχολίασε: «Πιστεύω ο Κ. Ουζουνίδης έχει απόλυτο δίκαιο. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, απλά εξαιτίας του εκτός έδρας γκολ που δεχτήκαμε, μείναμε εκτός θεσμού. Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ του Πέλκα.»

Για το αν θεωρεί πως η πρόκριση κρίθηκε μόνο στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, είπε: «Θεωρώ πως η πρόκριση κρίθηκε και στα δύο παιχνίδια, απλά σε αυτές τις αναμετρήσεις συνήθως το εκτός έδρας γκολ κάνει τη διαφορά και αυτό φάνηκε και εχθές.»

Για το γεγονός πως η κατεύθυνση του προπονητή τους ήταν να έρθει να διεκδικήσει το παιχνίδι στα ίσια, ανέφερε: « Όντως ήταν έτσι ακριβώς. Από την αρχή ο προπονητής μας έδωσε να καταλάβουμε πως είναι ένα παιχνίδι που θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δε θα κλειστούμε πίσω. Να πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Μας είπε πως από την αρχή έπρεπε να μπούμε δυνατά και πιστεύω πως το καταφέραμε αρκετά καλά να προσαρμοστούμε στο πλάνο αυτό.»

Για το τι πιστεύει πως έλειψε από τον Πανιώνιο εχθές το βράδυ, είπε: « Πιστεύω ότι κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε την κατοχή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πατάγαμε καλύτερα στο γήπεδο, αλλάζαμε πιο ωραία την μπάλα αλλά στην τελική προσπάθεια ήμασταν πολύ άστοχοι. Όταν σε τέτοια παιχνίδια, δεν μπορείς να βάλεις σε 2-3 ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν το γκολ, συμβαίνει το ανάποδο.»

Για το πώς αξιολογεί τον ΠΑΟΚ σε αμφότερα τα παιχνίδια, ανέφερε: O ΠΑΟΚ όπως και να έχει είναι σίγουρα μεγάλη ομάδα. Περίμενα τον ΠΑΟΚ πιο δυνατό και πιο οργανωμένο στο παιχνίδι του, να έχει μεγαλύτερη πίεση. Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και δεν νομίζω πως φάνηκε αυτή η διαφορά δυναμικότητας που θεωρείται πως υπάρχει ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες.»

Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε με σκοπιμότητα, έχοντας και το εκτός έδρας γκολ για να πάρει την πρόκριση, είπε: « Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποια τέτοια πρόθεση, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πηγαίνει για τη νίκη. Εμείς αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ με την αγωνιστική συμπεριφορά μας μέσα στο γήπεδο να σκεφτεί διαφορετικά το παιχνίδι και να οπισθοχωρήσει θεωρώ.»

Για τον πρώην συμπαίκτη του Χατζηισαΐα , σχολίασε: «Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν άλλοι στην Ελλάδα. Αυτό είναι η ταχύτητα και τα πολύ καλά σωματικά του προσόντα. Αυτά είναι που τον έχουν αναδείξει. Θεωρώ πως και στα δύο παιχνίδια ήταν πολύ καλός και αν συνεχίσει τη δουλειά θα πάει πολύ καλά.»

Για το γεγονός πως ο Χατζηισαΐας φαίνεται πως διαθέτει και πνευματικές ικανότητες, έχοντας προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στον ΠΑΟΚ, είπε: « Ο Δημήτρης όταν είναι προσηλωμένος δεν επηρεάζεται από καταστάσεις. Πιστεύω πως για αυτόν τον λόγο αλλά επειδή και η ομάδα του τον χρειάστηκε γρήγορα προσαρμόστηκε στο πλάνο του προπονητή του.»

Για το αν πιστεύει πως θα καπαρώσει γρήγορα μια θέση στο κεντρικό δίδυμο της άμυνας του ΠΑΟΚ, δήλωσε: « Αν συνεχίσει έτσι σαφώς και δεν θεωρώ πως υπάρχει άλλος καλύτερος στη θέση του, που παίζει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ.»

Για το αν πιστεύει πως ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές να κάνουν το βήμα παραπάνω, σχολίασε: Αυτό είναι δεδομένο, πως ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που δίνει αυτή την ευκαιρία σε μικρούς ποδοσφαιριστές, λόγω και των καταστάσεων που βιώνει τα τελευταία χρόνια. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία, διότι η ομάδα έχοντας και μικρούς σε ηλικία παίκτες δείχνει πως τα πάει περίφημα.»

Για το αν θα αντέξει ο Πανιώνιος σε αυτόν το ρυθμό μέχρι και το τέλος της σεζόν, από τη στιγμή που κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει, είπε: «Θεωρώ ότι η ομάδα αγωνίζεται με συγκεκριμένο πλάνο. Σίγουρα ποδοσφαιριστές όπως οι Μπουμάλ και Χατζηισαΐας, ήταν μονάδες αρκετά καλές για το σύνολο. Όμως με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, πιστεύω πως δεν έχει ανάγκη από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Αν η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο δεν έχει κανένα πρόβλημα.»

Για το ποια ομάδα θεωρεί πως έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το κύπελλο, ανέφερε: « Σε αυτό το διάστημα όπου υπάρχει αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, βλέπω πως ο Ολυμπιακός δείχνει πως είναι η πιο σταθερή ομάδα και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συγκεκριμένο πλάνο, παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο και έχει τη δυναμική του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ έχει μια ιστορία ως σύλλογος για την οποία θα πρέπει να πάει καλά. Ενώ ο Ατρόμητος έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Πιστεύω πως ο τελικός θα κριθεί στο ποιος θα το θέλει περισσότερο και ποιος θα βρίσκεται σε καλύτερη μέρα.

Διαβάστε ακόμη...