»Τεράστια ομάδα ο ΠΑΟΚ’’!

Από arenafm.gr: Στην ομογενειακή ιστοσελίδα neoskosmos.com, παραχώρησαν συνέντευξη οι Τέρι Αντόνις και Κερέμ Μπουλούτ, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.
Πηγή: arenafm.gr
»Τεράστια ομάδα ο ΠΑΟΚ’’!

Ο 23χρονος μέσος του Δικεφάλου, αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα, τόνισε: ''Η αλήθεια είναι ότι θέλω να παίζω περισσότερο. Από την πλευρά μου, προπονούμαι σκληρά και όταν ο προπονητής θεωρήσει πως είμαι έτοιμος, θα πάρω την ευκαιρία μου. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, που προπονούμαι σε καθημερινή βάση με παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ, ο Τζιόλης και άλλοι σπουδαίοι παίκτες που διαθέτει το ρόστερ μας. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι καινούργιο, η φυσική μου κατάσταση έχει βελτιωθεί και γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής''.

Σχετικά με το τι έχει μάθει σχετικά με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ο Αντόνις είπε: ''Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ομάδα με εκπληκτικές εγκαταστάσεις και παθιασμένους οπαδούς, συμπεριλαμβανομένων και πολλών Ελληνοαυστραλών. Υπήρξαν πολλές φορές που είδα οπαδούς με μπλουζάκια του Club ΠΑΟΚ Μελβούρνης στην Τούμπα και ξέρω πως το κλαμπ στη Μελβούρνη είναι πολύ ενεργό».

Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον Ηρακλή, ο ομογενής μέσος, σχολίασε: »Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την πόλη αυτό με τον Ηρακλή. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και περιμένουμε πως η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας στην έδρα μας, θα είναι καταλύτης για μία σημαντική νίκη».

Από την πλευρά του, ο Κερέμ Μπουλούτ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, υπογράμμισε: »Προτιμώ να παίζω μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο με παθιασμένους οπαδούς παρά σε μικρό γήπεδο με ήσυχο κοινό»

Διαβάστε ακόμη...