Ψάξε, ψάξε (παίκτες) δεν θα τους βρεις…

Από gazzetta.gr: Ο Ιγκόρ Τούντορ, μετά βίας, θα βγάλει 18αδα για το ματς με τον Ηρακλή. Δεκαπέντε – δεκαέξι ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει και μόλις ένας επιθετικός!
Πηγή: gazzetta.gr
Ψάξε, ψάξε (παίκτες) δεν θα τους βρεις…

Ο νέος τραυματισμός του Στέφανου Αθανασιάδη, η τιμωρία του Ρόμπερτ Μακ και οι 8-9 «μόνιμοι» τραυματίες στερούν από τον Κροάτη προπονητή μια... ενδεκάδα ποδοσφαιριστές! Αυτό το κακόγουστο αστείο με τις θλάσεις, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει ή τουλάχιστον να σταματήσει να αποτελεί καθημερινό θέμα συζήτησης στην Τούμπα, ακόμα κι αν το πρόβλημα με τον Κλάους (ενοχλήσεις στο δικέφαλο) αποδειχθεί το Σάββατο, ότι δεν είναι όντως θλάση.

Η επιστροφή από τιμωρία του Γιώργου Τζαβέλλα είναι μια λύση, αλλά όπως και να το κάνουμε ο ΠΑΟΚ παραμένει να είναι αποδεκατισμένος.

Δείτε ποιοι είναι αυτή την στιγμή η κατάσταση σε κάθε μια από τις τέσσειρς γραμμές του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής:

Τερματοφύλακες: Βελλίδης και ο 17χρονος Σιαμπάνης. Ο Γλύκος είναι τραυματίας, το ίδιο και ο Μελίσσας.

Αμυντικοί: Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Σκόνδρας. Επίσης υπάρχει ο Λέοβατς, που προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος, ο Κωνσταντινίδης είναι στη λίστα των τραυματιών, όπως και ο Κοροβέσης, που θα μπορούσε να είναι μια λύση στο αριστερό άκρο.

Μέσοι: Τζιόλης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Γκολάσα, Πέλκας, Σάμπο. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Απουσιάζουν οι τραυματίες Ροντρίγκες, Ζάιρο, Μυστακίδης, Χαρίσης (αν και την Τετάρτη μπήκε στην προπόνηση), ο Μακ είναι τιμωρημένος και οι Σαββίδης, Αντόνις, μάλλον δεν υπολογίζονται καθόλου από τον Κροάτη.

Επιθετικοί: Μπερμπάτοφ. Μήπως υπάρχει κι άλλος πίσω από τον Βούλγαρο και τον Αθανασιάδη; Δεν υπάρχει...

Ο Τούντορ, εκτός από τον νεαρό Σιαμπάνη, παίρνει τελευταία στις αποστολές της πρώτης ομάδας και τους Δημητριάδη, Κάκκο από την Κ20, λογικά θα τους έχει και με τον Ηρακλή μαζί του.

Αν υποθέσουμε ότι στο «4-2-3-1» ο Μπερμπάτοφ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, εκεί που θα πρέπει ο Κροάτης να «ανακατέψει την τράπουλα» με όσα «χαρτιά» του έχουν απομείνει είναι οι γραμμές μπροστά από τερματοφύλακα και άμυνα. Γι' αυτό και δεν αποκλείεται να δούμε τον «εξαφανισμένο», μέχρι και το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο, Κάτσε, να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα.

 

Διαβάστε ακόμη...