Που θα σταματήσει το κακό;

Από thessports.gr: Που θα σταματήσει το κακό με τους μυϊκούς τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ, που κοντεύουν να φτάσουν τους 30;
Πηγή: thessports.gr
Που θα σταματήσει το κακό;

Κανείς δεν ξέρει. Οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον και το τελευταίο θύμα ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αποχώρησε στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα, έχοντας ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η μαγνητική, που θα κάνει, θα δείξει αν έχει όντως θλάση ή το πρόλαβε, βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Μετά τον αγώνα, ο Κλάους ρωτήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και η απάντησή του ήταν πως δεν πονάει, ωστόσο αυτό δεν καθησύχασε κανέναν. "Κι ο Κοροβέσης μας έλεγε ότι δεν πονάει και τελικά είχε θλάση 2ου βαθμού" έλεγαν χθες το βράδυ στον ΠΑΟΚ, και περιμένουν τα νέα της μαγνητικής.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν δεν έχει θλάση, το ενδεχόμενο να παίξει με τον Ηρακλή την Κυριακή φαίνεται απίθανο κι ο Τούντορ θα τραβούσε τα μαλλιά του, αν είχε...

Νοκ άουτ είναι οι Ροντρίγκεζ, Ζάιρο, ο Μυστακίδης έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και είναι εκτός, ο Κλάους βγαίνει στα πιτς και την Κυριακή πρέπει να εκτίσει την ποινή του ο Μακ!

Εκτός απ΄ αυτούς, με θλάση είναι νοκ άουτ οι Χαρίσης, Γλύκος και Κοροβέσης, ενώ από θλάση προέρχεται κι ο Λέοβατς, που ήταν χθες στη 18άδα, αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να παίξει.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, ο μοναδικός επιθετικός που είναι διαθέσιμος για μεθαύριο, είναι ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος στο τελευταίο τέταρτο του χθεσινού αγώνα έδινε την εντύπωση ότι κουτσαίνει... Με μια ματιά στο αποδεκατισμένο ρόστερ, είναι προφανές ότι την Κυριακή ο Τούντορ θα πάει με αλχημείες τύπου Πέλκα και Γκολάσα στην επίθεση, μαζί με τον Μπερμπάτοφ, εφόσον κι αυτός είναι καλά.

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή επανέρχεται ο Τζαβέλλας, που εξέτισε χθες την τιμωρία του, αλλά αυτό δεν βοηθάει και πολύ, αφού στην άμυνα υπάρχουν επιλογές.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, πάντως, για το παιχνίδι της Κυριακής ο Τούντορ θα έχει στη διάθεσή του 15-16 παίκτες, και θα συμπληρώσει με παίκτες από την Κ20.

Διαβάστε ακόμη...