"Πρέπει να ντρέπονται"

Από basketplus.gr: Έξω από τα δόντια μίλησε στον Arena FM ο Χρήστος Καραμπέρης, ειδικά για τα όσα ειπώθηκαν προχθες στην ΚΕΔ από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού.
Πηγή: basketplus.gr
"Πρέπει να ντρέπονται"

"Δεν ντρέπονται καθόλου. Η εφημερίδα Πρωταθλητής στις 22/1 με πρωτοσέλδιο έγραφε τρεις μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό... Απίστευτο. Έβγαλαν τον Γκόντα από την κλήρωση. Αυτόν που έκραζαν στην ΚΕΔ. Δεν ήμαστε καλά. Ο ΠΑΟΚ δεν θα το αφήσει έτσι. Οι δημόσιες σχέσεις καλώς γίνονται, έχουμε εμπισστοσύνη στην Ελληνική διαιτησία, αλλά κάποιοι τους σπιλώνουν. Δεν θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, θα τα πούμε με τους υπαλλήλους των 10 χιλ. ευρώ το μήνα. Όλοι είδαν πως μας καθάρισε ο Γκόντας".

Ο κ. Καραμπέρης είπε ακόμα οτι για το ματς με το Φάρο έφταιγε η διοίκηση που δεν ασχολήθηκε. "Μας τελείωσαν από πριν. Εμείς έπρεπε να το κάνουμε. Προφανώς στον Φάρο έδιναν πριμ, εμείς όχι. Δεν τα κάναμε καλά". Και τέλος είπε για τον κόσμο; "Μόλις ο κόσμος δει οτι η ομάδα μπορεί, θα είναι εκεί. Στιο βόλει πήγιαναν 50 άτομα και τώρα με τον Άρη που είναι αδύναμος πήγαν 2000. Στρο μπάσκετ έρχονται οι άρρωστοι 1000-1500. Θέλουν όραμα, τώρα είναι φαγητό χωρίς αλάτι".

Διαβάστε ακόμη...