Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο Ίγκορ Τούντορ δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης 11/2 με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για τον θεσμό του Κυπέλλου, σε σχέση με αυτή που παρέταξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Πηγή: inpaok.com
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης τεχνικός θα πραγματοποιήσει μόλις μία αλλαγή στην αρχική σύνθεση του Δικεφάλου και αυτή θα είναι αναγκαστική, αφού στο αριστερό άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Γιάννης Σκόνδρας, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «ασπρόμαυρων» θα καθίσει ο Μάρκος Βελλίδης, έχοντας μπροστά του στα στόπερ του Βίτορ και Χατζηισαΐα. Ως αριστερό μπακ θα αγωνιστεί όπως αναφέρθηκε παραπάνω ο Γιάννης Σκόνδρας, ενώ στα δεξιά θα χρησιμοποιηθεί ο Στέλιος Κίτσιου.

Στα χαφ θα τοποθετηθούν οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Γκόικο Τσίμιροτ με τον Κατερινιώτη μέσο να αγωνίζεται όπως συνηθίζει ως 8αρι, ενώ ο Βόσνιος θα αναλάβει τον ρόλο του «κόφτη».

Στις πτέρυγες θα τοποθετηθούν οι Ρόμπερτ Μακ (αριστερά) και Δημητρής Πέλκας (δεξιά), έχοντας μπροστά τους τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που θα καλύψει την θέση του επιτελικού μέσου.

Στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Στέφανος Αθανασιάδης.

Διαβάστε ακόμη...