«Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή»

Από gazzetta.gr: Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Σότα Αρβελάτζε αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί επαφών του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γεωργιανός τεχνικός δεν ήταν διαφωτιστικός.
Πηγή: gazzetta.gr
«Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή»

Στα μανατζερικά στέκια το όνομα του Σότα Αρβελάτζε βρίσκεται σταθερά στα υπόψιν για την Super League.

Ο 42χρονος τεχνικός, έκανε το «αγροτικό» του στον πάγκο της Καϊσερίσπορ, ενώ στη συνέχεια πέρασε από Κασίμπασα και Τραμπζονσπόρ έχοντας χτίσει ένα αξιοπρεπές όνομα ως προπονητής στη γειτονική χώρα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός από τον Νοέμβριο μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Τραπεζούντας παραμένει δίχως ομάδα.

Η ιστοσελίδα από την Γεωργία, sportall.ge αποκάλυψε πως ο Αρβελάτζε βρίσκεται σε επαφές με αξιωματούχους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαδεχθεί τον Ίγκορ Τούντορ στην τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον άλλοτε παίκτη του Άγιαξ, ο οποίος απέφυγε επιμελώς να σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«Ο ΠΑΟΚ απ' όσο γνωρίζω έχει προπονητή. Δεν θα μπορούσα να σχολιάσω την δουλειά συναδέλφου, ούτε συνηθίζω να τοποθετούμαι σε υποθετικά ζητήματα. Είμαι ανοικτός να συζητήσω με οποιαδήποτε ομάδα μου το ζητήσει».

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Αρβελάτζε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...