Άγνοια στη Μίντιλαντ για Άρνεσεν!

Από gazzetta.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Δανία δεν τίθεται κανένα θέμα συνεργασίας του Φρανκ Άρνεσεν με την Μίντιλαντ!
Πηγή: gazzetta.gr
Άγνοια στη Μίντιλαντ για Άρνεσεν!

Παντελή άγνοια δηλώνουν στη Δανία για τα σενάρια που θέλουν τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στα ραντάρ της Μίντιλαντ.

Η αποστολή των πρωταθλητών Δανίας, επιστρέφει αυτή την ώρα από το Ντουμπάι όπου πραγματοποιήθηκε η χειμερινή προετοιμασία του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε το gazzetta.gr από την Δανία, ο Άγγλος πρόεδρος της Μίντιλαντ, Μάθιου Μπέναμ, ο οποίος βρίσκεται και στο τιμόνι της Μπρέντφορντ, το περασμένο καλοκαίρι έλυσε τη συνεργασία του με τον τεχνικό Γκλεν Ρίντερσχολμ, ενώ αρκετά μέλη της διοίκησης απομακρύνθηκαν.

Ουσιαστικά, ο μοναδικός που έμεινε ακλόνητος ήταν ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Στάινλαιν, ο οποίος εδώ και λίγα χρόνια συνεχίζει στο πόστο του.

Οι αρμόδιοι ρεπόρτερ της Μίντιλαντ, θεωρούν παράλογο να αντικατασταθεί στην παρούσα φάση ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, σημειώνοντας πως ο Φρανκ Άρνεσεν δεν έχει στενούς δεσμούς με την πατρίδα του. Όπως αναφέρουν ζει εκτός Δανίας εδώ και 40 χρόνια και δεν έχει δείξει την παραμικρή διάθεση να επαναπατριστεί.

Η Μίντιλαντ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να στραφεί σε έναν πιο έμπειρο αθλητικό διευθυντή, καθώς διαθέτει οικονομική ευρωστία, όμως τούτο θα προκαλούσε αρκετά ερωτηματικά στην παρούσα φάση αφού το έργο του Στάινλαιν κρίνεται πετυχημένο.

 

Διαβάστε ακόμη...