«Αναβιώση της δεκαετίας του 90′»

Από inpaok.com: Τον θυμάστε τον Φρέντερικ Βάις; Ο Γάλλος πρώην σέντερ που είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ το 2000, και είχε μείνει στην ιστορία από μία φάση των Ολυμπιακών αγώνων του Σίδνεϊ, όταν ο Βινς Κάρτερ είχε πηδήξει από πάνω του (2.18 μέτρα!) για να καρφώσει...
Πηγή: inpaok.com
«Αναβιώση της δεκαετίας του 90′»

Ο Βάις, που έπαιξε στη Λιμόζ από το 1995 έως το 2000, θυμάται τα παλιά στη γαλλική «L' Equipe», με αφορμή τον αποψινό αγώνα μεταξύ Λιμόζ και ΠΑΟΚ.

«Διατηρώ πλέον ένα κατάστημα Τύπου-Καπνού όπου πωλούνται και εισιτήρια. Όλοι με ρωτούν γιατί δεν υπάρχουν περισσότερα. Όλοι θέλουν να πάνε απόψε στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή».

«Είναι λίγο αναβίωση από τα παιχνίδια της δεκαετίας του 1990, αυτό είναι πολύ καλό, που παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα».

Βέβαια, οι δικές του αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ δεν είναι και τόσο καλές, καθώς είχε έρθει σε περίεργες εποχές... «η σεζόν είχε ξεκινήσει άσχημα. Όταν πήγα στην τράπεζα με την πρώτη επιταγή που είχα πάρει, μου είπαν ότι είναι ακάλυπτη! Δεν είχα πληρωθεί για τους 3-4 μήνες της παραμονής μου στην ομάδα. Έτσι πήρα την απόφαση να φύγω, αλλά με μεγάλη λύπη, γιατί η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη. Έφυγα τον Δεκέμβριο για να πάω στη Μάλαγα. Ήθελα να παίζω και να πληρώνομαι. Ο ΠΑΟΚ βέβαια είναι μια τεράστια ομάδα με φανταστικό γήπεδο και εκπληκτικούς φιλάθλους» κατέληξε ο 38χρονος πια, Βάις.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...