Τελικά ποιος εκτέθηκε;

Από paokrevolution.net: O Γκαλίτσιος τελικώς επέστρεψε στην Λόκερεν από την οποία είχε αποχωρήσει τον περασμένο Μάιο.
Πηγή: paokrevolution.net
Τελικά ποιος εκτέθηκε;

Έκτοτε δεν αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα επειδή -όπως έλεγε ο ίδιος και ο εκπρόσωπος του- καμιά από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε δεν κάλυπτε τις φιλοδοξίες του.

Έτσι φτάσαμε στον περασμένο Δεκέμβρη όταν ο εκπρόσωπος του είχε βρεθεί στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Εκεί συμφώνησε με τον Άρνεσεν -είχε προταθεί από τον Λέκο. Μερικές μέρες αργότερα έκανε την προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία και μάλιστα είχε συζητήσει με τον Τούντορ και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα. Με παρέμβαση του Νίκου Βεζυρτζή, ο παίκτης δεν υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο ούτε διάρκειας 1,5 ετών όπως είχαν βιαστεί να του προσφέρουν. Ο παίκτης αρνήθηκε να υπογράψει σε πρώτη φάση για έξι μήνες.

Θυμάμαι εκείνες τις ώρες το περιβάλλον του παίκτη να δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βιαστεί γιατί υπήρχαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν. Κάτι που αποδείχθηκε αναληθές αν κρίνουμε την κατάληξη που είχε ο παίκτης. Έφυγε όλος ο Ιανουάριος με τον παίκτη να παραμένει στα αζήτητα και αποφάσισε για να μη συμπληρώσει ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας να επιστρέψει στη Λόκερεν.

Ούτε στην Άντερλεχτ, ούτε στην Κλαμπ Μπριζ, ούτε σε κάποια έστω μεσαία ομάδα της Ολλανδίας. Στη Λόκερεν. Προσέξτε, δεν απαξιώνω τον ποδοσφαιριστή Γκαλίτσιο. Απλά ο τρόπος που εξελίχθηκε το θέμα εκθέτει αρκετούς αλλά και για να είμαστε απόλυτα σωστοί, δικαιώνει πανηγυρικά τον Βεζυρτζή που προστάτευσε τα συμφέροντα του Σαββίδη. Ασχέτως αν ο τελευταίος αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται τις συμβουλές του και τον ώθησε σε παραίτηση.

Διαβάστε ακόμη...