Συνεργασία του ΠΑΟΚ με την ΕΠΣ Κυκλάδων

Από sport24.gr: Πώς οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ κάνουν άνοιγμα και στη νησιωτική Ελλάδα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Ρένος Φρέρης μιλά στο Sport24.gr.
Πηγή: sport24.gr
Συνεργασία του ΠΑΟΚ με την ΕΠΣ Κυκλάδων

Εδώ και λίγες ώρες έχει αρχίσει να απλώνεται στο διαδίκτυο από ιστοσελίδες των Κυκλάδων η είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δώρισαν 600 μπουφάν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων. Το παρασκήνιο πίσω από αυτή την είδηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αφορά σε μία συνεργασία που είναι στα σκαριά μεταξύ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και της ΕΠΣΚ.

Όλα άρχισαν τον περασμένο Οκτώβριο στην Ανάβυσο, εκεί όπου βρέθηκαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες των μικτών ομάδων των Ενώσεων Δωδεκανήσου, Χίου, Σάμου, Λέσβου και Κυκλάδων και αποκόμισαν πολύ θετικές εντυπώσεις από το επίπεδο των πιτσιρικάδων από τις Κυκλάδες.

Σε συζητήσεις που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένο Φρέρη εκδήλωσαν την επιθυμία να βρουν έναν σύλλογο για να αρχίσουν συνεργασία εντάσσοντάς τον στο δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

"Αντιπρότεινα μία συνεργασία απευθείας με την Ένωση και πριν λίγο καιρό ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσουμε με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τον Κώστα Λαγωνίδη. Ψάχνουμε τη νομική φόρμουλα για να γίνει η συνεργασία έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι προπονητές της Ένωσης θα επιμορφώνονται από το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ και αυτό θα βοηθήσει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται", εξήγησε στο Sport24.gr ο κ. Φρέρης.

Όσο για τα 600 μπουφάν που δώρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, δεν είναι μπουφάν με το λογότυπο του ΠΑΟΚ. "Απλά ο ΠΑΟΚ μας βοήθησε να τα πάρουμε μέσω μίας βιοτεχνίας που συνεργάζεται", τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Όλα αυτά στο πλαίσιο της συνεργασίας-χορηγίας.

Διαβάστε ακόμη...