Tρομερή πώρωση από τα Γαλλικά ΜΜΕ, τι λένε Βεστερμάν, Ντούλε, Ζερμπό

Από basketplus.gr: "Μια νίκη με τους Έλληνες και η ομάδα περνάς την επόμενη φάση.
Πηγή: basketplus.gr
Tρομερή πώρωση από τα Γαλλικά ΜΜΕ, τι λένε Βεστερμάν, Ντούλε, Ζερμπό

Θερμή ατμόσφαιρα στο Μπομπλάν...». Με αυτά τα σλόγκαν προσπαθούν αν τονώσουν το ηθικό των παικτών της Λιμόζ τα Γαλλικά ΜΜΕ. «Όλα να είναι κίτρινα στο Μπομπλάν» συνεχίζει το... ηρωικό άρθρο της FranceBleu.fr.

«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Κερδίστε κάθε πόντο για να περάσετε στην επόμενη φάση. Ο Βεστερμάν σχολιάζει για ένα ματς που κανείς δεν θέλει να χάσει... Στο Μπομπλάν ξέρουμε για την συμπαράσταση που θα έχουμε για ένα τέτοιο ματς. Ελπίζω σε ένα μεγάλο παιχνίδι» αναφέρει το άρθρο που φιλοξενεί και δηλώσεις του Βουγιόσεβιτς. «Θα είναι δύσκολο ματς, δεν υπάρχει αμφιβολία, ο ΠΑΟΚ είναι καλή και έμπειρη ομάδα. Όταν δεις πως κέρδισε την Βαλένθια, που ήταν τόσο σημαντικό για τους Ισπανούς, είναι ξεκάθαρο ότι ο αντίπαλος έρχεται με φιλοδοξία». Και τέλος σημειώνει και ο σέντερ Ζερμπό...

«Τελικός η όχι, μετά από δύο ήττες, πρέπει αν αντιδράσουμε. Πάνω απόλα θα είναι οι φίλαθλοι που θα μας στηρίξουν , δεν έχουμε δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε. Η αρχή θα είναι καθοριστική». Και το άρθρο καταλήγει... «Πρέπει να τους πιάσουν τους Έλληνες από το λαιμό και να μην τους αφήσουν να πάρουν αυτοπεποίθηση και να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο ματς με την Τσεντέβιτα για την Ευρωλίγκα και την πρόκριση στους 16, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν,. Να μην γίνει τέτοιο λάθος ξανά μπροστά σε ένα γεμάτο Μπομπλάν όπου οι αντίπαλοι θα σπάσουν. Μέχρι την Τρίτη το βράδυ δεν υπήρχαν πάνω από 100 εισιτήρια για πούλημα ενόψει μιας ωραίας και μεγάλης Ευρωπαϊκής βραδυάς».

Διαβάστε ακόμη...