Τι λέει ο εκπαιδευτής του... αετού!

Από sdna.gr: Ο Κώστας Ελευθεριάδης, ίσως ο μοναδικός εκπαιδευτής αετών στη Βόρεια Ελλάδα, κάνει λόγο για συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για συνεργασία στο θέμα του... αετού, παρότι οι «ασπρόμαυροι» ξέκοψαν χτες αυτό το σενάριο.
Πηγή: sdna.gr
Τι λέει ο εκπαιδευτής του... αετού!

Όπως αναφέραμε χθες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «έκοψαν» τα όποια σενάρια τους ήθελαν να αγοράζουν αετό για να πετάει πάνω από την Τούμπα πριν από κάθε παιχνίδι.

Παρόλα αυτά όμως, ο Κώστας Ελευθεριάδης μίλησε στην «Espresso» για επαφές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Είμαστε ακόμη στις συζητήσεις. Υπάρχει εδώ και καιρό η ιδεά, αλλά προς το παρόν δεν έχει αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ κάποιος αετός. Θα χρειαστεί να κάνετε όλοι υπομονή μερικές μέρες».

Ο κ. Ελευθεριάδης, ο οποίος έχει δικό του ειδικό εκπαιδευτήριο, το Πάρκο Αρπακτικών Ημερόβιων και Νυκτόβιων Πτηνών στην Αγορά Δράμας, είπε επίσης: «Η ενασχόληση με τα αρπακτικά πτηνά είναι μια μεγάλη εμπειρία. Σύντομα θα έχουμε διαμορφώσει κατάλληλο χώρο για τη φιλοξενία τραυματισμένων αρπακτικών πτηνών, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας τους και την ομαλή επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον».

Διαβάστε ακόμη...