Σειρήνες από την Δανία για Άρνεσεν

Από sport24.gr: Ανοιχτό είναι το μέλλον του Φρανκ Άρνεσεν στην Τούμπα και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της Μίντιλαντ να σκέφτονται τον επαναπατρισμό του.
Πηγή: sport24.gr
Σειρήνες από την Δανία για Άρνεσεν

Αν και στους πρώτους μήνες της παρουσίας του Φρανκ Άρνεσεν στην Τούμπα άπαντες μιλούσαν για το πολυσυζητημένο τριετές πλάνο στο οποίο έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, τελικά αποδείχθηκε ότι αυτό ισχύει υπό όρους.

Με απλά λόγια, ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να "σπάσει" τη συμφωνία αρκεί να ενημερώσει έγκαιρα τον 59χρονο αθλητικό διευθυντή του ότι δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν η συνεργασία τους.

Καθημερινά διαπιστώνεται ότι οι αρμοδιότητες του Φρανκ Άρνεσεν περιορίζονται και αυτό είναι ένα σημάδι για το προσεχές μέλλον. Όλα αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στη σχέση του ΠΑΟΚ με τον Φρανκ Άρνεσεν είναι λογικό να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για άλλες ομάδες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν με τον φημισμένο Δανό. Και μία από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες από τη σκανδιναβική χώρα, είναι η Μίντιλαντ. Η περσινή πρωταθλήτρια Δανίας βλέπει θετικά την προοπτική να καταθέσει πρόταση στον Άρνεσεν εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ. Και αυτό είναι κάτι που μέσα στο επόμενο δίμηνο το αργότερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Έρχονται οι ατζέντηδες Μακ και Κάτσε

Δύο ανοιχτά ζητήματα, εδώ και καιρό, είναι των αναπροσαρμογών συμβολαίου του Ρόμπερτ Μακ και του Εργκους Κάτσε. Με την ανακατανομή ρόλων που έχει γίνει τελευταία στην ΠΑΕ και τα δύο θα τα χειριστεί ο Λούμπος Μίχελ. Η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση του συμπατριώτη του επιθετικού, ήδη έχει χτιστεί γέφυρα επικοινωνίας τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον ατζέντη του Γιουράι Βένγκλος που προγραμματίζει ταξίδι στην Ελλάδα πιθανόν τον Μάρτιο (ίσως και νωρίτερα).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αλβανό μέσο, όμως, οι δυσκολίες είναι περισσότερες, καθώς ο 22χρονος άσος δεν έχει ρόλο βασικού τελευταία και αυτό τον προβληματίζει έντονα. Και στη δική του περίπτωση αναμένεται να γίνει σύντομα μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον ατζέντη του από τη Γερμανία.Στόχος του ΠΑΟΚ είναι οι αναπροσαρμογές συμβολαίων των δύο παικτών να γίνουν πριν πάνε με τις αποστολές των εθνικών ομάδων των χωρών τους στα τελικά του EURO 2016.

Δεν υπάρχει θέμα Παπαμιμίκου

Εξάλλου, η συχνή παρουσία του γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη στη σουίτα του, τόσο στην Τούμπα, όσο και Καραίσκάκη την περασμένη Κυριακή, έχει δημιουργήσει σενάρια περί συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, όμως, από καμία πλευρά. Ως γνωστό ο Ανδρέας Παπαμιμίκος διατηρεί σχέση με την ανιψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Σόνια, ωστόσο, οι φιλοδοξίες του έχουν να κάνουν με τον χώρο της πολιτικής και όχι του ποδοσφαίρου.

Για κρούση σε Αρβελάντζε μιλούν οι Γεωργιανοί

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έκλεισε με εμφατική δήλωση το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ιστοσελίδα της Γεωργίας "sportall.ge δημοσιεύει πληροφορίες από εφημερίδες της χώρας, σύμφωνα με τις οποίες ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στον Σότα Αρβελάντζε. Ο 42χρονος βετεράνος στράικερ που ήταν βοηθός προπονητή στην Άλκμααρ τη διετία 2008-2010, έχει περάσει από τους πάγκους τριών τουρκικών ομάδων, της Καϊσέρισπορ, της Κασίμπασα και της Τραμπζονσπόρ από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη...