Και ο Κλάους στην μάχη για τη Ντένια

Από inpaok.com: Συγκινητική ανταπόκριση σε όλη τη χώρα υπάρχει για τη Ντένια Παράσχη. Η 28χρονη κοπέλα από τη Ζάκυνθο διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά (1 στις 200 περιπτώσεις σύμφωνα με τους γιατρούς) που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα.
Πηγή: inpaok.com
Και ο Κλάους στην μάχη για τη Ντένια

Το κόστος για την νοσηλεία της σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένειάς της. Την ίδια στιγμή η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσιών δυσχεραίνει το έργο για εύρεση μιας άμεσης λύσης σχετικά με την έγκαιρη αντιμετώπιση της ασθένειάς της νεαρής, την ώρα που ο χρόνος «πιέζει».

Τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης προς την άτυχη κοπέλα. Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του κόσμου έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση των ανθρώπων του αθλητισμού με τους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές να ενισχύουν οικονομικά την προσπάθεια της όμορφης Ζακυνθινής.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης με σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε τη συμπαράστασή του στην Ντένια:

Διαβάστε ακόμη...