«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει επίπεδο»

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει επίπεδο»

Το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου μίλησε για τη χθεσινή ήττα στις λεπτομέρειες στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, τους λόγους που ο ΠΑΟΚ επέλεξε τη διοργάνωση της FIBA και για την εμπλοκή ή όχι του Ιβάν Σαββίδη στο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση φτάσαμε το παιχνίδι στο αμήν αλλά χάσαμε. Παίξαμε πολύ καλά προηγηθήκαμε 73-74, δυο σουτ δικά μας δεν μπήκαν δυο δικά τους μπήκαν και χάσαμε. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι για τη Γαλλία, θα κάνουμε την προσπάθεια μας με τη Λιμόζ και ότι γίνει».

Γιατί ο ΠΑΟΚ διάλεξε τη FIBA: «Ο ΠΑΟΚ διάλεξε FIBAγιατί πιστεύει ότι μπορεί να γίνει μια διοργάνωση αντίστοιχη της Ευρωλίγκα γιατί θα συμμετάσχουν πολύ καλές ομάδες, πλην των 11 με τα κλειστά συμβόλαια, και θα γίνει ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν τα δεδομένα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει επίπεδο. Πρέπει να είναι η τελευταία χρονιά αυτου του αγώνα που δίνουμε τα τελευταία 6 χρόνια. Στόχος της διοίκησης είναι να προσεγγίσει τον κύριο Σαββίδη ώστε να επενδύσει για να καταφέρει να συμμετάσχει επιτυχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια πλήρη ομάδα αφού θα δώσει τουλάχιστον 50 παιχνίδια στη σεζόν».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Το θέμα είναι ότι η στήριξή που δίνει ο Σαββίδης πρέπει να μεγαλώσει. Το αν θα πάρει την ομάδα είναι δική του επιλογή, δεν μπορεί να τον αναγκάσει κανείς. Προσωπικά, πιστεύω ότι θα στηρίξει γιατί αγαπάει το μπάσκετ. Πρέπει όμως και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Δεν γίνεται να παίζεις με την Βαλένθια, πρωτοπόρο στο ισπανικό πρωτάθλημα και να έχει 500 άτομα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα γεμάτο γήπεδο. Θα πρέπει να γίνει ένα ρόστερ 14 παικτών, κάτι που σημαίνει ότι ότι θα χρειάζεται τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ μπάτζετ. Ακόμη και η στήριξη μέσω διάρκειας είναι σημαντική και θα δώσει ένα ερέθισμα στον κ. Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...