Δεν το πίστευε ο Μπερμπάτοφ!

Από inpaok.gr: Ο σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ένιωσε στο «πετσί» του τι σημαίνει Ολυμπιακός, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Βούλγαρος δέχθηκε χτυπήματα κατά την διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων την Κυριακή 7/2 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Πηγή: inpaok.gr
Δεν το πίστευε ο Μπερμπάτοφ!

Βέβαια, αυτό που σίγουρα θα θυμάται, είναι η αγκωνιά του Μποτία στο κεφάλι του (δείτε εδώ), σε μία φάση που ο Δημητρόπουλος θα έπρεπε να είχε αποβάλλει τον αμυντικό των γηπεδούχων.

 

Ο 34χρονος έχει αγωνιστεί σε πολλά ντέρμπι στο παρελθόν, όμως κανένα δεν ήταν σαν αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

 

Ο έμπειρος φορ του Δικεφάλου δεν πίστευε τις αποφάσεις του τρίου των διαιτητών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αρκετές φορές να τραβάει κυριολεκτικά τα μαλλιά του από αυτά που έβλεπε.

 

Ειδικότερα, στη φάση του 76ου λεπτού, όταν ο Γιάννης Σκόνδρας υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, ο Μπερμπάτοφ ξέσπασε, αφού φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού πως ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» καλυπτόταν από τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

 

Φανερά τσατισμένος την ώρα του αγώνα έκανε νευρικές κινήσεις, κουνούσε το κεφάλι του δείχνοντας την δυσαρέσκεια του, τραβούσε τα μαλλιά του. Μπορεί όσοι είδαν το ντέρμπι από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους να μην είδαν τις αντιδράσεις του διάσημου επιθετικού, αλλά όποιος βρισκόταν στο γήπεδο μπορούσε να καταλάβει τον εκνευρισμό του.

 

Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας στους συμπαίκτες του έλεγε πως ήταν αδιανόητο που ο Μποτία δεν πήρε κόκκινη κάρτα για το χτύπημα που δέχτηκε.

Διαβάστε ακόμη...