Εγκληματικές αγκωνιές! (video)

Από inpaok.com: Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε ελάχιστες ημέρες, που ο ΠΑΟΚ βρίσκει απέναντι του διαιτητή με... κλειστά τα μάτια σε φάσεις, που πραγματοποιήθηκαν εις βάρος του.
Πηγή: inpaok.com
Εγκληματικές αγκωνιές! (video)

Μετά, λοιπόν, από το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για τη 19 αγωνιστική της Super League, που ο Θανάσης Γιάχος είδε καθ' υπόδειξη του Δημήτρη Τάτση, μόνο, το... φάουλ του Μπερμπάτοφ στον Σιμόες και κανένα από τα εγκληματικά μαρκαρίσματα των παικτών της «Ενωσης» πάνω στον Βούλγαρο άσο, κάτι αντίστοιχο συνεβη και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μιλιβόγιεβιτς χτύπησε με τον αγκώνα του τον Τζαβέλλα στην προσπάθεια και των δύο να πάρουν καλύτερη θέση στην περιοχή του ΠΑΟΚ για την εκτέλεση ενός κόρνερ του Ολυμπιακού. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας αμυντικό να ματώσει στο στόμα και να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο διαιτητής Δημητρόπουλος δεν τιμώρησε τον Σέρβο παίκτη του Ολυμπιακού για την αντικανονική του αυτή ενέργεια ούτε με κίτρινη κάρτα!

Ακολούθησε, στο 59′, νέο εν ψυχρώ χτύπημα του Μποτία, αυτή τη φορά, πάνω στον Μπερμπάτοφ, το οποίο θα διακαιολογούσε ακομη και μια απευθείας κόκκινη κάρτα από το διαιτητή, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη πότε. Αντίθετα, αυτός που είδε πρώτος την άγουσα για τα αποδυτήρια ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας, γεγονός, που σχολίασε κι η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, κάνοντας λόγο για άνιση αντιμετώπιση των δύο ομάδων από τον άρχοντα της αναμέτρησης, Δημητρόπουλο.

Διαβάστε ακόμη...