Βόμβες ΠΑΟΚ: «Λίμπερο του Ολυμπιακού ο Τουμπακάρης»!

Από onsports.gr: Αιχμηρή η ανάλυση του ντέρμπι από το επίσημο site του ΠΑΟΚ - Πολλά παράπονα για τη διαιτησία και ιδιαίτερα για τον βοηθό Τουμπακάρη.
Πηγή: onsports.gr
Βόμβες ΠΑΟΚ: «Λίμπερο του Ολυμπιακού ο Τουμπακάρης»!

Με τίτλο «Πάλεψε κόντρα σε όλα« η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην περιγραφή του αγώνα κατακεραυνώνει τη διαιτησία που είχε στο Φάληρο.

«Μια ήττα που δεν άξιζε, με 1-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Δικέφαλος έπαιξε επί ίσοις όροις το ντέρμπι, παρά τις σχεδόν 10 απουσίες του, παρά το "κρύο", γρήγορο γκολ που δέχτηκε και -κυρίως- έχοντας απέναντι έναν προκλητικό Τουμπακάρη, τον βοηθό που έκοψε 3 επικίνδυνες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο με οφσάιντ-ανακάλυψη

Ο Τζαβέλλας ήταν ο πρώτος που αποβλήθηκε, αν και ο Μποτία ήταν αυτός που χτύπησε στο 59′ εν ψυχρώ τον Μπερμπάτοφ και έπρεπε βα ανοίξει το χορό των αποβολών, ενώ τον ακολούθησε ο Ζντίελαρ, με τις δυο ομάδες να παίζουν 10 εναντίον 10. Ή μήπως όχι;

Ο Τουμπακάρης πήρε θέση...λίμπερο στην άμυνα του Ολυμπιακού, κόβοντας με λανθασμένες υποδείξεις δυο πολύ επικίνδυνες φάσεις, του Μακ που έφυγε μόνος του στην περιοχή του Ρομπέρτο αρχικά και τον Σκόνδρα που βγήκε στην πλάτη της άμυνας στη συνέχεια. Δεν έδωσε ούτε πεντακάθαρο κόρνερ και φάνηκε «ζαλισμένος», όταν αγνόησε πεντακάθαρο φάουλ μπροστά του και έκανε τον Δημητρόπουλο να το δώσει από τα 30 μέτρα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο!

Διαβάστε ακόμη...