Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sport24.gr
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό το ντεμπούτο του Χατζηισαΐα.

Το Sport24.gr περνά από το... μικροσκόπιο την απόδοση των παικτών του "Δικεφάλου" αλλά και το κοουτσάρισμα του Τούντορ. Αναλυτικά:

Βελλίδης: Kαλές τοποθετήσεις και ορισμένες θετικές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο (ειδικά αυτή με τον Ιντέγε που μπήκε στην περιοχή αλλά ο Ελληνας πορτιέρο έδιωξε με το δεξί του χέρι). Δεν πιέστηκε πολύ στο β΄ μέρος.

Κίτσιου: Πολλά τρεξίματα, αλλά κακές επιλογές στις τελικές ενέργειες ενώ βρέθηκε δύο φορές μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα ανεβάσματά του.

Βίτορ: Πολύ κακή η αντίδραση του στο γκολ του Ελαμπντελαουί. Δεν έβαλε το σώμα του σωστά και έτσι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε το 1-0. Λάθος και η πάσα στη φάση που ο Τζαβέλλας αποβλήθηκε

Χατζηισαΐας: Πολύ θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ειδικά στον τρόπο με τον οποίο έβαζε το σώμα του στα μαρκαρίσματα. Το μεγαλύτερο κέρδος του ΠΑΟΚ στο ματς

Τζαβέλλας: Είχε καλή παρουσία με αυτοπεποίθηση στο πρώτο ημίχρονο, καλές οι επιλογές με την μπάλα στα πόδια. "Πλήρωσε" την έφεση στις κάρτες και αποβλήθηκε (στο 66') σε μία φάση που άρχισε από δική του κατοχή μπάλας.

Τζιόλης: "Βαρύς" γι' αυτό το παιχνίδι. Κρατούσε καλά την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να βγάλει τον ΠΑΟΚ γρήγορα στην κόντρα. Καλύτερος στο δεύτερο μέρος, αντικαταστάθηκε λόγω κούρασης. Στο 80' "μπήκε" στη θέση του ο Σάμπο.

Τσίμιροτ: Πολλά χιλιόμετρα από τον Βόσνιο και καθοριστικές επεμβάσεις σε φάσεις. Από νωρίς κάρτα πήρε κάρτα (για τράβηγμα στη φανέλα του Φορτούνη) που θα μπορούσε να αποφύγει. Όμως ήταν πολύ καλός και στη συνέχεια.

Πέλκας: Ο πιο στενά μαρκαρισμένος παίκτης του ΠΑΟΚ. Είχε διάθεση για να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι του "Δικεφάλου" αλλά άφησε αρκετές προσπάθειες ημιτελείς. Στο 68' και μετά την αποβολή του Τζαβέλλα, αντικαταστάθηκε από τον Σκόνδρα.

Μακ: Είχε προβλήματα στα μαρκαρίσματα, όπως και ο Πέλκας και δεν πήρε πολλές πάσες στα άκρα για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου λανθασμένα υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ ενώ έφευγε από τα αριστερά. Μπορούσε περισσότερα.

Μπερμπάτοφ: Καλά κοντρόλ της μπάλας, είχε ποιότητα που φαινόταν αλλά δεν έφτανε η μπάλα εύκολα σε αυτόν προκειμένου να γίνει επικίνδυνος. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να "χτίσει" πάνω του

Αθανασιάδης: Σε μία μόνο φάση προσπάθησε να απειλήσει στο πρώτο μέρος κατά την διάρκεια του οποίου ήταν άχαρος ο ρόλος του. Ούτε στο δεύτερο μέρος τροφοδοτήθηκε και το μόνο που μένει είναι μία τζάμπα κάρτα που πήρε. Στο 63' έδωσε την θέση του στον Γκολάσα.

OI AΛΛΑΓΕΣ

Γκολάσα: Θετική η παρουσία του Ισραηλινού στο διάστημα που αγωνίστηκε. Συν τοις άλλοις κέρδισε και την αποβολή του Ζντιέλαρ.

Σκόνδρας: Αδικήθηκε στη φάση που κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ, ανεβοκατέβηκε αρκετές φορές την πλευρά του. Αν είχε μία-δύο πιο εύστοχες πάσες...

Σάμπο: Μπήκε στα τελευταία λεπτά δίχως να μπορέσει να αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν μπορεί να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τούντορ: Το στήσιμο του ήταν επιθετικό αλλά η διαχείριση του ματς περισσότερο έδειχνε ότι δεν ήθελε πάρα πολλά ρίσκα στην άμυνα, δείχνοντας μεγαλύτερο σεβασμό από 'τι έπρεπε στον Ολυμπιακό . Ένα μεγάλο ερώτημα είναι γιατί και σ' αυτό το ματς αγνοήθηκε ο Κάτσε. Σοβαρή δικαιολογία η αποβολή του Τζαβέλλα.

Διαβάστε ακόμη...