Ανοιχτό θέμα η παρουσία Σαββίδη

Από sentragoal.gr: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν γνωστοποιήσει στους «ερυθρόλευκους» την πιθανότητα παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, ζητώντας τους ουσιαστικά μέτρα ασφαλείας με βάση την προσέλευσή του στο Καραϊσκάκη, χωρίς όμως να έχει «κλειδώσει» η παρουσία του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον Πειραιά.
Πηγή: sentragoal.gr
Ανοιχτό θέμα η παρουσία Σαββίδη

Τα πάντα θα κριθούν σήμερα το πρωί, μετά την επικοινωνία των διοικούντων τον Δικέφαλο του Βορρά με τον Σαββίδη, στην οποία και θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Στο προ δυο εβδομάδων παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε αυθημερόν για την Αθήνα μαζί με τους δυο γιους του και επέστρεψε στο Ροστόφ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και, εφόσον τελικά βρεθεί απόψε στο ματς, θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο, ενώ εκκρεμεί και η παρουσία του στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο.

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε το «ντεμπούτο» του ως πρόεδρος της ΠΑΕ και επικεφαλής της αποστολής. Ο Σλοβάκος είχε βρεθεί για τελευταία φορά στο Καραϊσκάκη για παιχνίδι του Ολυμπιακού ως διαιτητής της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Πριν από το παιχνίδι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των φίλων του Ολυμπιακού που έχασαν τη ζωή τους στο παλιό Καραϊσκάκη πριν από 35 χρόνια.

 

Διαβάστε ακόμη...