"Ολυμπιακός, όχι Μπαρτσελόνα"

Aπό sport24.gr: Ο Ίγκορ Τούντορ φανέρωσε μεγάλο σεβασμό στην αξία του Ολυμπιακού, ωστόσο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πέρασε το μήνυμα ότι δεν είναι υπερομάδα.
Πηγή: sport24.gr
"Ολυμπιακός, όχι Μπαρτσελόνα"

Μαζί με την αγωνιστική γίνεται και η ψυχολογική προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ίγκορ Τούντορ μπορεί να δήλωσε στην κάμερα της NOVA "Τι να πεις για μία ομάδα που μέχρι τώρα έχει μόνο μία ισοπαλία. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι...", αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, όμως, μέσα στα αποδυτήρια μιλώντας στους παίκτες του θέλησε να τους στείλει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Με τον Ολυμπιακό παίζουμε, όχι με τη Μπαρτσελόνα".Παράλληλα, στην ανάλυση που έκανε εστίασε σε δύο τομείς. Στις στημένες φάσεις και στο παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο που οι "ερυθρόλευκοι" είναι ιδιαίτερα ικανοί.

Θυμίζουμε ότι από την Πέμπτη είχε δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την ενδεκάδα, βασισμένη στο 4-2-3-1. Μπροστά από τον Βελλίδη στην άμυνα θα βρίσκονται (από δεξιά) οι: Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας. Οι δύο κεντρικοί μέσοι θα είναι ο Τζιόλης και ο Τσίμιροτ, στα άκρα θα παίξουν ο Μακ και ο Πέλκας, ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή και πίσω του θα κινείται ο Κλάους.

Διαβάστε ακόμη...