Εκτός προπόνησης ο Σχορτσανίτης

Από sport24.gr: Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ενώ πιθανότατα ο Κώστας Βασιλειάδης να είναι έτοιμος στο ματς με το Ρέθυμνο και θα χάσει αυτά με Ολυμπιακό και Λιμόζ
Πηγή: sport24.gr
Εκτός προπόνησης ο Σχορτσανίτης

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής συμμετείχε ο Γιώργος Δέδας που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο ωστόσο εκτός έμεινε ο Σχορτσανίτης καθώς ο Ελληνας σέντερ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Από εκεί και πέρα, καλυτερεύει η κατάσταση του Κώστα Βασιλειάδη όσον αφορά το πέλμα.

Ο ίδιος κάνει θεραπεία αλλά -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν αναμένεται να παίξει απέναντι σε Ολυμπιακό και Λιμόζ (στον "Δικέφαλο" τονίζεται πως πιθανότατα δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας σε Αθήνα και Γαλλία) καθώς ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς θέλει να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος του Ελληνα παίκτη και όχι να επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Έτσι πιθανότατα ο Βασιλειάδης να είναι έτοιμος στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο που θα γίνει στις 13/2 στο "Παλατάκι". Τις επόμενες μέρες θα εξεταστεί εκ νέου.

Διαβάστε ακόμη...