«Από τον ΠΑΟΚ λείπει ένας Ζαγοράκης»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο Τάσος Τασιόπουλος και μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το αν μπορεί να βγάλει ο Δικέφαλος εγωισμό και για την ομάδα του Τούντορ γενικότερα.
Πηγή: metrosport.gr
«Από τον ΠΑΟΚ λείπει ένας Ζαγοράκης»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το επερχόμενο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τη στήριξη του Τούντορ: «Είναι ανεξάρτητη η στήριξη του Τούντορ. Όταν υπάρχει ένα τέτοιο ντέρμπι οι ποδοσφαιριστές μένουν ανεπηρέαστοι από όποιες εξελίξεις υπάρχουν στην ομάδα. Καλά έκανε ο Σαββίδης γιατί σφίγγουν τα λουριά και σε περίπτωση ήττας δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες.»

Για το τι βλέπει για το παιχνίδι: «Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στις δύο ομάδες, είναι ντέρμπι. Για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είναι μια ευκαιρία να αποδείξουν πράγματα.»

Για το αν μπορεί να βγάλει εγωισμό ο ΠΑΟΚ: «Φυσικά και μπορούν να το βγάλουν και πρέπει να το βγάλουν. Σημασία έχει ποιος θα το βγάλει. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν έντονες προσωπικότητες στον ΠΑΟΚ που να μπορεί να παρασύρει τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει ότι δεν βγαίνουμε από το γήπεδο αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα.»

Για το αν ο Μπερμπάτοφ μπορεί να το κάνει αυτό: «Για να το κάνει αυτό ο Μπερμπάτοφ πρέπει να είναι και από μόνος του τέτοιος παίκτης αλλά και εμείς να τον βοηθήσουμε να το κάνει αυτό. Στη δική μου εποχή υπήρχε στα αποδυτήρια ο Θόδωρος Ζαγοράκης, μια τεράστια προσωπικότητα. Λειτουργούσε σαν εμψυχωτής μέσα στην ομάδα αλλά μετρούσε και η χημεία στην ομάδα που χρειάζεται χρόνια για να υπάρξει.»

Για τον Χατζηισαΐα: «Καλός ποδοσφαιριστής είναι αλλά πρέπει να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας και να αντέξει το βάρος της φανέλας γιατί έπαιζε σε μια ομάδα που η ισοπαλία είναι επιτυχία ενώ στον ΠΑΟΚ δεν είναι.»

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ γενικότερα: «Πρέπει να έχεις καλό σκάουτινγκ για να κάνεις καλή ομάδα. Αλλά για να γίνει μια καλή ομάδα είναι να υπάρχει καλή χημεία μέσα στην ομάδα. Αν υπάρχει κάτι καλό στην ομάδα είναι οι ακαδημίες και πρέπει να στηριχτούν. Ας βγάλουν ένα παίκτη κάθε χρόνια. Πρέπει να είναι αλληλένδετες οι ακαδημίες με την πρώτη ομάδα. Βλέπετε τον Πέλκα που είναι ένας πολύ καλός χαφ για το ελληνικό πρωτάθλημα και βγήκε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.»

Διαβάστε ακόμη...