Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και “BSA ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία "BSA ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε." από τις Σέρρες, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: paokbc.gr
Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και “BSA ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Παρουσίαση ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο " μπαταρίες BSA" ιδρύθηκε το 1980 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στης ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, σε οικόπεδο 11.000τμ και κτιριακές εγκαταστάσεις 4.800τμ διαθέτοντας υποκαταστήματα στις Σέρρες και την Θεσσαλονίκη στην οδό Λαγκαδά 289 στην Σταυρούπολη.

Στα 36 χρόνια λειτουργίας της υπήρξε πρωτοπόρος σε σχέδια και σχήματα συνεργασίας με τους πελάτες της, ακολουθώντας μία ανοδική πορεία.
Αριθμεί πάνω από 200 συνεργάτες στην Ελλάδα (καταστήματα πώλησης συσσωρευτών) και 10 αποκλειστικούς αντιπροσώπους στο εξωτερικό.

Σήμερα διαθέτει πάνω από 4 μάρκες συσσωρευτών και σε όλους τους τύπους αυτών, όπως συσσωρευτές αυτοκινήτων, βαρέων οχημάτων, solar, moto, ηλεκτρικών κλαρκ και φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η κορυφαία τους ποιότητα, σε συνδυασμό με την προέλευση τους, τη μεγάλη γκάμα (πάνω από 200 διαφορετικούς τύπους) και τις τιμές τους, τα καθιστούν τα πλέον ανταγωνιστικά στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε ακόμη...