«Δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη»

Από sport-fm.gr: Στα σημεία που θα κριθεί το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό & τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και χαρακτήρισε δύσκολο το έργο των Θεσσαλονικέων.
Πηγή: sport-fm.gr
«Δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη»

Στα σημεία που θα κριθεί το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό & τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και χαρακτήρισε δύσκολο το έργο των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τις διαφορές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: «Οι δύο ομάδες προέρχονται από διαφορετικές πορείες. Ο Ολυμπιακός διανύει μία εξαιρετική στιγμή, αυτό αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά στην αρχή, όμως το τελευταίο διάσημα φαίνεται πως υπάρχουν τριγμοί εντός της εβδομάδας. Το έργο του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη αποκτά μεγαλύτερη δυσκολία».

Για την ποιότητα του ΠΑΟΚ: «Και εγώ έχω αυτή την εντύπωση. Το υλικό είναι πάρα πολύ καλό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ένα μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Επίσης, οι νεαροί έχουν πάρει παιχνίδια τα τελευταία δύο – τρία χρόνια και μπορούν να σταθούν επάξια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας και άλλα πράγματα. Έτσι εγώ πιστεύω ότι το συγκεκριμένο υλικό είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών».

Για την παρουσία του Τούντορ: «Εάν ανατρέξουμε στο σύντομο παρελθόν, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδωσε όλα τα εχέγγυα να γίνει το απόλυτο αφεντικό μέσα στην ομάδα, αφού αποχώρησαν αρκετοί παίκτες όπως ο Λούκας, ο Περέιρα και άλλοι. Του έδωσαν το δικαίωνα είναι το απόλυτο αφεντικό, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς είδαμε πως όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα αυξάνεται η πίεση στο πρόσωπο του προπονητή και δυσχεραίνεται το έργο του. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για την πίεση. Η δική μου άποψη είναι πως κάτι στράβωσε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ξεκίνησε αρκετά νωρίς στην Ευρώπη, με δύο προκριματικούς γύρους και ίσως εκεί να οφείλεται η πορεία που έχει τώρα».

Για το τι παιχνίδι να περιμένουμε την Κυριακή: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάει να αντιμετωπίσει κάτω από αυτές τις συνθήκες ανοιχτά και θα προσπαθήσει να κλέψει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός, θα αλλάξουν όλα».

Για τη διαχείριση του Μπερμπάτοφ: «Ανέκαθεν η άποψή μου είναι ότι ένας προπονητής που ξέρει την ομάδα του, προπονεί και διαχειρίζεται τους παίκτες ξέρει καλύτερα ποιος είναι πιο έτοιμος. Ο προπονητής που ασχολείται κάθε μέρα μαζί του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, και ξέρει τα πράγματα για εκείνον. Και σαν συνάδελφος κιόλας δεν θα τοποθετούμουν.

Είχα δει αρκετά παιχνίδια του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όταν ήταν στη Μονακό, είναι ένας ποδοσφαιριστής για μία – δυο ενέργειες. Δεν συμμετέχει ενεργά στην άμυνα. Δεν βοηθάει πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό του. Αν δεν μπορεί να έχει αυτές τις ενέργειες μέσα στο γήπεδο, και να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Μπερμπάτοφ θα βρεθεί στο επίκεντρο. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα προπονητή τι ομάδα θέλει να έχει».

Για την πορεία του Ατρόμητου μετά την αποχώρησή του: «Υπήρχε μία δυσανάλογη του ξεκινήματος με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, δεν εξηγείται αυτή η κατάσταση. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα, έγινε η αλλαγή και τώρα πάει κάτι να κάνει. Πραγματικά δεν μπορεί να δοθεί απάντηση για αυτό. Είναι μεγάλο ερωτηματικό όλο αυτό που συμβαίνει φέτος στον Ατρόμητο».

Διαβάστε ακόμη...